23948sdkhjf

NCC får ny adm.direktør

Klaus Kaae udnævnt til adm. direktør for NCC Construction Danmark A/S
Konstitueret administrerende direktør Klaus Kaae er udnævnt til ny administrerende direktør for NCC Construction Danmark A/S.

Klaus Kaae er 52 år og har været ansat i NCC siden 1985 (i det daværende Rasmussen & Schiøtz). Han har haft forskellige ledende stillinger i NCC, senest som viceadministrerende direktør. Siden 1. juni 2012 har Klaus Kaae været konstitueret administrerende direktør.

- Klaus Kaae har været en bærende kraft i den positive udvikling i NCC Construction Danmark i de seneste år og får nu muligheden for at lede virksomheden fremover," siger NCC’s koncernchef Peter Wågström.

- Jeg er glad for, at jeg får lov til at fortsætte det arbejde, der har gjort NCC Construction til en af Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomheder. Og jeg ser frem til de udfordringer, der ligger foran mig, siger Klaus Kaae.

Klaus Kaae er uddannet civilingeniør fra Danmark Tekniske Højskole i 1985. Han tiltræder officielt sin nye stilling den 25. juni. Samtidig indtræder han i koncernledelsen for NCC AB.

tøtte

Læs også: Torben Biilmann ny topchef i MT Højgaardblabla
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219