23948sdkhjf

Ejerskifte hos jysk maler: - EDB styrer jo verden

Svigersøn overtager ledelsen af familievirksomhed i Herning

Lundorff Boligfarver i Herning står foran et generationsskifte.

Den nuværende ejer Tom Lundorff er ved at gennemføre ejerskiftet, hvor svigersøn Jesper Lundorff Würtz overtager virksomheden. Samtidig fejrer Tom Lundorff 50 års jubilæum, skriver Herning Folkeblad.

Tom Lundorff glæder sig over at have været med til 50 år i malerbranchen, fortæller han til lokalavisen.

- I dag styrer EDB jo verden. Alting skal scannes ind, og vi har skullet lære rigtig mange ting. Derfor er det også rigtig godt, at vi har de unge, for de har bare en helt anden flair for det, og de er også med til at lære os om det, siger Tom Lundorff.

Jesper Lundorff Würtz er ikke ny i butikken. Han har i 24 år været en del af virksomheden med cirka 20 medarbejdere. 

Lundorff Boligfarver laver løsninger inden for alle former for malerarbejde fra små private maleropgaver til renoveringer og byggeprojekter. Virksomheden laver desuden sprøjtelakering - sågar af ananas.

Virksomheden er stiftet af Tom Lundorffs far, Verner Lundorff, i 1951. 

I 1982 havde Tom Lundorff overtaget hele virksomheden. Ud over svigersønnen er også Tom Lundorffs hustru, Laila, med i familieforetagendet. Hun varetager en gavebutik med salg af brugskunst, som er en del af malerbutikken.

Lundorff Boligfarver havde ifølge 2022/23-regnskabet en bruttofortjeneste på 1,68 mio. kr. hvilket var en nedgang på 33 pct. i forhold til året før. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062