23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød internationale stjerner på Building Green København

Vil du have inspiration fra internationale stjernearkitekter og -forskere? Og vil du høre om banebrydende projekter med fokus på bæredygtighed fra hele verden? Så vær med på Building Green København den 30. og 31. oktober i Forum.

På Building Green København kan du opleve et stjernespækket program med inspirerende og tankevækkende debatter, oplæg fra internationale og danske eksperter, ny viden og værktøjer og et hav af netværksmuligheder. På 5 scener får du sat fokus på temaet BEYOND THE ROADMAP og hvordan byggebranchen kan se ud, når den lever op til Parisaftalen og klimavidenskaben.

Kom og vær med årets vigtigste event – helt gratis! 

Glæd dig blandt andre til: 

Johan Rockström: Safeguarding our Climate within Planetary Boundaries – An Update on Earth’s Health 

Johan Rockström er en af verdens førende klimaforskere og kendt for sit banebrydende arbejde med de planetære grænser og global bæredygtighed. I 2009 stod han blandt andet i spidsen for det team, som udviklede rammeværktøjet Planetary Bounderies, der spiller en vigtig rolle globalt og er blevet en standard inden for bæredygtighed

Hør Dr. Johan Rockström, professor & director, Potsdam Institute for Climate Impact Research, give dig en opdatering på planetens tilstand. 

Anna Heringer: Form Follows Love 

Anna Heringer bruger arkitektur som et redskab til at forbedre liv. Hun arbejder med naturens byggematerialer, som for eksempel ler og mudder og står bag projekter i lande som Bangladesh, Kina, Ghana og Marocco. I 2020 vandt Studio Anna Heringer den internationale arkitekturpris Obel Award for projektet Anandaloy i Bangladesh. 

Hør Anna Heringer, arkitekt og grundlægger af Studio Anna Heringer, fortælle mere om "Form Follows Love" og bliv inspireret af hendes spændende projekter. 

Stefan Marbach: HORTUS – House of Research, Technology, Utopia and Sustainability 

Herzog & de Meuron står bag projektet HORTUS, der er en kontorbygning med fokus på bæredygtighed ved brug af vedvarende og genanvendelige byggematerialer i det vestlige Allschwil. Efter 31 år vil bygningen med omkring 600 arbejdspladser have leveret hele den energi, der er brugt under opførelsen og driften, tilbage til elnettet.

Hør Stefan Marbach, der er senior partner hos Herzog & de Meuron, fortælle meget mere om HORTUS-projektet

Stephen Bates: Working on KANAL, Brussels 

I hjertet af Bruxelles arbejder Sergison Bates architects med at transformere den tidligere Yser Citroën-bilfabrik til kunst- og kulturstedet KANAL, der skal huse Museum of Modern and Contemporary Art og CIVA Architecture Museum. Ambitionen er at omdanne bilfabrikken til en urban kulturfabrik og et sted for kreativitet og skabelse. 

Hør Stephen Bates, founding partner, Sergison Bates architects, fortælle mere om tilgangen i projektet KANAL, bygningen, processen og kontruktionen. 

Se alle talere og debatter i programmet. 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047