23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bossen & Hansen bliver en del af EKJ

EKJ fusionerer med BOSSEN & HANSEN i Kolding og styrker firmaets tilstedeværelse i Syddanmark med syv dygtige kolleger med ekspertise inden for blandt andet el- og jernbanerådgivning.

BOSSEN & HANSEN - etableret i 1999 og datterselskab i EKJ siden 2019 - er allerede godt integreret i EKJ.

”Tidspunktet er derfor optimalt til at gennemføre sammenlægningen, som også falder sammen med et generationsskifte, hvor tidligere ejer og ingeniør Finn Hansen ønsker at overgå til en rolle som seniorkonsulent,” siger forretningschef Peter Frøkjær i EKJ.

Ny gruppe- og kontorleder
Til at lede Kolding-kontoret og optimere fusionen har EKJ ansat arkitekt Caja Brandt Rosenkvist. Hun kommer fra en stilling som projektleder hos RØNSLEV og har 16 års erfaring fra byggebranchen, hvor hun udover at være projektleder har arbejdet som tegnestueleder og projektudvikler.

“Jeg ser frem til at arbejde tæt med mine nye kolleger, skabe et bredt fagligt netværk og fremme deres udvikling. Samtidig vil vi fokusere på at levere skræddersyede løsninger, der matcher de lokale behov og trække på EKJ’s omfattende ekspertise til at tage større og mere komplekse projekter ind,” siger Caja Brandt Rosenkvist.

Læs hele fusionsnyheden på EKJ's hjemmeside

Læs mere om EKJ's kontor i Kolding

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419

Kontaktperson

Caja Brandt Rosenkvist
Kontor- og gruppelder
+45 25828827 cbr@ekj.dk

Send til en kollega

0.062