23948sdkhjf

Ny generation fjernvarmebeholder fra METRO THERM

Ny PLUS-fjernvarmebeholder fra METRO THERM giver slutbrugeren lavere energiregning, større varmeeffekt og bedre returtemperatur til fjernvarmeværket end en traditionel beholder
Nye tider på vej for boligejere, der ønsker et øget udbytte af varmen fra fjernvarmeværket. Ny PLUS-fjernvarmebeholder kombinerer en markant højere varmeeffektivitet med et markant lavere varmetab:

- Fakta er, at PLUS-beholderen er endnu mere energieffektiv end en traditionel fjernvarmebeholder. Hemmeligheden er bl.a. at beholderen har en op til 1,7 gange længere fjernvarmespiral. Det betyder, at varmen bliver udnyttet bedre, fordi en længere spiral afgiver mere varme til brugsvandet. Samtidig er beholderen isoleret med dobbelt så tyk PUR isolering, fortæller salg-og marketingchef Christian Brydensholt.

- Faktisk er skummet 59 mm tykt,hvilket er bedre end lovkravet, som er på 50 mm. Den ekstra isolering giver op mod 25 pct. mindre varmetab. Så udover, at ydeevnen er bedre, så er varmetabet væsentligt mindre. Alt i alt er PLUS-fjernvarmebeholderen en helt ny generation af fjernvarmebeholdere, der skræddersyet til at udnytte varmen endnu bedre, og som mere end rigeligt lever op til alle Energistyrelsens nyeste krav til PLUS-beholdere.

Tilfredse kunder

- En veludført installation kræver et godt samarbejde og en tillid mellem producent og installatør.

Installatøren sætter sin egen troværdighed på spil ude hos kunden. VVS installatører kender METRO THERM og er fortrolige med produkterne. De ved, at de har en leverandør i ryggen med 70 års erfaring i at lave kvalitetsbeholdere. Der er teknisk support, når der er brug for det og professionel reklamationsbehandling. Både produkter og reservedele er tilgængelige lagervarer hos alle grossister, så de er nemme og hurtige at få fat i, fremhæver Christian Brydensholt.

- Jeg har kun gode erfaringer med METRO THERM og med deres produkter. Det er en velfunderet virksomhed, der leverer solid kvalitet og giver garanti for, at man kan reparere de ældre modeller. Deres produkter er nemme at reparere og reservedele er nemme at skaffe. Den nye PLUS-fjernvarmebeholder har desuden nogle af markedets bedste energiegenskaber, og det er klart, at det smitter positivt af på mig, at jeg kender firmaets produkter indgående, siger VVS-installatør Søren Sørensen fra Eskebjerg VVS ApS.

PLUS-beholderens længere fjernvarmespiral giver mulighed for øget effekt til opvarmning af større mængder vand til f.eks. karbad.

- Har man ikke brug for den øgede effekt, er den længere spiral stadig en stor fordel, da flowet så kan reduceres væsentligt. Det vil medføre en meget bedre afkøling af returvandet til fjernvarmeværket. Det er en fordel både for kunden og for fjernvarmeværket, siger Christian Brydensholt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078