23948sdkhjf

Materialeproducent fyrer 110 på dansk fabrik

Hver tredje stilling forsvinder på Wavins fabrik i østjyske Hammel

En omstrukturering hos Wavin i Hammel, der producerer plastrør til vandforsyning og dræning, koster cirka 110 arbejdspladser.

Den traditionelle plastproduktion, der udgør en markant del af produktionen på den østjyske fabrik, vil i løbet af de kommende år blive flyttet til andre lokationer i Europa. 

- Vi er kede af at skulle flytte produktionen i Hammel, fordi det betyder, at vi vil være nødt til at sige farvel til gode kolleger og også på grund af den påvirkning det vil få på lokalsamfundet, udtaler Henrik Falck, adm. direktør hos Nordisk Wavin, i en pressemeddelelse.

Hver tredje stilling forsvinder

De cirka 110 arbejdspladser, som bliver nedlagt i Hammel, forventes at blive nedlagt løbende over en flerårig periode. I dag beskæftiger Wavin Danmark knapt 300 medarbejdere.

Hammel forbliver europæisk kompetencecenter for selskabets vvs-sortimentet, så der vil fortsat være dansk produktion af vvs-løsninger. Ifølge firmaet styrkes logistikdelen samtidig, så forsyningen til både Danmark og de øvrige nordiske markeder centreres i Hammel.

Udflytningen beskrives som et resultat af moderselskabet Orbia B&I’s løbende arbejde med at optimere udnyttelsen af produktionskapaciteten og sikre en konkurrencedygtig virksomhedsdrift.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095