23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt padelcenter i Humlebæk

Underskriften er i hus og vi er stolte af at kunne fortælle at Midtjysk Albyg A/S skal opføre et nyt padelcenter i Humlebæk for Bangsbo Ejendomme. Padelcentret skal drives af Simons Padel Club

Byggeriet bliver med et bebygget areal på i alt 4.178 m², og indeholder:

  • 13 dobbeltbaner - heraf:
  • 1 opvisningsbane m/tilskuerpladser
  • Omklædningsfaciliteter
  • Butik
  • Café
  • Køkken

Herover etableres der eksklusive opholdsarealer med udkig over banerne, hvor der er mulighed for at opholde sig før og efter kampene. Ligeså er det muligt at afholde møder i mødelokalerne.

Bygningen opføres med stålspær og beklædes med sandwichpaneler, opvarmning vil ske via et varmepumpeanlæg og gulvvarme. Desuden vil et stort ventilationsanlæg sørge for at der altid er friskt luft i hallen. Der etableres parkeringsarealer med ladestandere.

Vi takker for tilliden og glæder os til at komme i gang i Humlebæk.

________________________________________________

Skal vi bygge en sportshal eller padelhal til dig?

Sportshaller kan opfylde mange forskellige behov, og med vores brede erfaring dækker vi alt fra håndbold- og padelhaller til alsidige multihaller. Uanset om I har brug for en tilbygning til en eksisterende bygning eller ønsker at opføre en ny hal fra bunden, tilbyder vi professionel rådgivning og sparring gennem hele processen – fra designfasen til materialevalg.

Vi fokuserer på at forstå og tilpasse os jeres specifikke behov og ønsker, så vi sammen skaber den optimale fritidshal. Gennem hele byggeforløbet holder vi styr på alle detaljer, så I kan føle jer trygge og sikre på, at projektet er i gode hænder.

Kontakt os her - eller læs mere om hvad vi kan til byde her

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf. 97473600 og få en uforpligtende snak med vores konsulent.

 

 

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.031