23948sdkhjf

Bygma finder ny markedschef i egne rækker

Bygmas nye markedschef i region Syd og Fyn kommer fra en stilling som salgschef, og den interne rekruttering skaber glæde hos byggecenterkæden

Christian Hollænder er ny markedschef for Bygma i region Syd og Fyn. Han har været en del af Bygma Kolding i 13 år, hvor de 11 af dem har været som salgschef, og ifølge regionsdirektør i region Syd, Michael Madsen, er det en baggrund, der vil komme den nye markedschef til gode.

- Rollen som markedschef er et vigtigt bindeled mellem regionernes byggecentre og vores hovedkontor. Christian er den helt rette mand til at løfte opgaven med at sikre, at strategien bæres videre ud i regionen. Han har Bygma under huden, siger Michael Madsen i en pressemeddelelse.

Han bliver suppleret af Christian Hollænder, der ser frem til sin nye rolle.

- Det er en ny rolle for mig, men det afgørende er, at jeg ved hvordan branchen og ikke mindst Bygma fungerer. Min vigtigste opgave bliver at implementere tiltag regionalt, så vi står endnu stærkere lokalt, siger han.

Ifølge Michael Madsen glæder man sig hos Bygma over, at der er tale om en intern rekruttering.

- Vi blev glade, da Christian takkede ja til stillingen. I Bygma ser vi gerne, at vi kan rekruttere internt, så vores medarbejdere kan udvikle sig og tage nye opgaver på sig. Det er Christian et fremragende eksempel på, og jeg er ikke i tvivl om, at han kan løfte opgaverne på fornem vis.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063