23948sdkhjf

De grønne firmaer bruger også dumpere

Virksomheder i den grønne sektor bruger bestemt også dumpermateriel. OK Grøn Anlæg A/S har netop investeret i to af slagsen fra Thwaites
Erenfred Pedersen A/S har fra starten af april 2012 kunnet levere den helt nye to tonne Thwaites dumper med drejeligt høj tip. Den første maskine er allerede leveret til O.K. Grøn Anlæg A/S.

En større model

Dumperen er bygget ud fra den hidtidige 1,5 tonne, stadig med drejeligt høj tip men med ændrede dimensioner på lad, således at maskinens kapacitet er øget væsentligt.

Fordelen ved den nye Thwaites 2 tonne er at den måler det samme på de udvendige mål som en 1,5 tonne dumper og derved kan arbejde på relativ små arealer, men med en arbejdskapacitet som en 2 tonne dumper. Da både løfteevne og rumfang er øget i forhold til tidligere.

Fuld højde

Den nye Thwaites to tonner med drejelig høj tip og kan løfte maksimal last til fuld højde, dreje ladet 180 grader og tippe ladet i en højde af 1,71 m. Maskinen leveres med hydrostatisk transmission, kompakte dimensioner – 1,69 m bred når ladet er drejet og 1,46 m når ladet er i normal position. Thwaites to-tonneren har en tre cylindret vandkølet Yanmar diesel motor med direkte indsprøjtning med en ydeevne på 24.8 kW og 33.2 hk.

Kendt forhandler

Thwaites dumpere forhandles af Erenfred Pedersen A/S, som yderligere leverer en lang række maskiner og værktøj til bygge- og anlægsbranchen. Firmaet har afdelinger i Aalborg, Kolding og København med dertil hørende servicecentre.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079