23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: 56 skudventiler stabiliserer driften hos NLMK DanSteel

Hans Buch er en troværdig og omhyggelig leverandør og sparringspartner, lyder ordene fra NLMK DanSteel efter levering og installation af 56 MAC skudventiler.

Et erfarent samarbejde mellem Hans Buch og stålvalseværket NLMK DanSteel A/S får et nyt kapitel til historiebogen, efter at Hans Buch har leveret og installeret 56 skudventiler (også kaldet pulse valves) fra producenten MAC Valves. 

Med både leverance, montage og de rette justeringer er de 56 skudventiler klar til drift. Det er endnu for tidligt at konkludere det reelle udbytte af denne leverance, men hos NLMK DanSteel hæfter man sig ved fordelene fra en tidligere lignende leverance af MAC skudventiler fra Hans Buch.

- Det første projekt med MAC skudventiler har nu været i drift i næsten to år, uden at der har været problemer med de monterede ventiler. Den største gevinst har været driftsstabiliteten, samt den indtil videre længere levetid på filtrene i det anlæg, hvor de er monteret, fortæller han.

Mere end bare en leverance til dørtrinnet

Denne kundecase er endnu et eksempel på, at Hans Buch ikke blot leverer det aftalte rettidigt, men at vi skaber værdi for kunden med et hurtigt svarberedskab, samt hurtig opfølgning og håndtering af ændringer og tilføjelser.

- Vi mener i Hans Buch, at det har været en vellykket proces med leverancen hos NLMK DanSteel, hvor vi også selv har fået værdifuld erfaring til fremtidig supervision af montageopgaver internt mellem vores salgsingeniører og produktchefer og eksternt med vores servicepartnere, siger Per Lykkebæk Larsen, produktchef for Pneumatik i Hans Buch.

NMLK DanSteel om Hans Buch: Troværdig og omhyggelig

Den hurtige svartid og hurtige opfølgning på ændrede behov er også blevet bemærket hos NMLK DanSteels forsyningsmester Janus Hansen.

- Der har altid været en hurtig svartid på forespørgsler, og hvis der har været behov for yderligere undersøgelser, er det også blevet håndteret hurtigt. Derudover følger de op på opgaverne efter udførelsen, og eventuelle fejl bliver hurtigt udbedret, fortæller han.

- De ord, vi først og fremmest forbinder med Hans Buch som leverandør og sparringspartner er troværdighed og omhyggelighed i udførelsen af opgaven fra start til slut, inklusive opfølgning og eventuel indkøring, afslutter han.

Læs alle de tekniske detaljer og hele kundecasen her: ”56 skudventiler øger driftsstabiliteten hos NMLK DanSteel

MAC skudventiler er konventionelle membranventiler overlegne

Sammenlignet med konventionelle membranventiler (også kendt som "diaphragm valves") giver MAC's skudventiler NMLK DanSteel en række fordele, der blandt andet omfatter energibesparing, længere levetid, samt mindre vedligehold og færre driftstop. Det er muliggjort på grund af skudventilernes uovertrufne præcision, der sikrer effektiv ydeevne med mindst muligt luftforbrug.

Læs mere i Hans Buchs vidensunivers: "7 fordele ved skudventiler fra MAC Valves"

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Lær Hans Buch bedre at kende på to minutter

Tidligere på året lancerede Hans Buch A/S sin nye kampagnevideo, der på blot to minutter fortæller mere end et århundredes historie om Hans Buch.

Læs mere her: ”Brug to minutter og få 100 års historie om Hans Buch A/S

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.065