23948sdkhjf

Formater med format - også på væggen

Fliseformater er en vigtig del af designindtrykket. En ny fliseserie leger med formatet
Det kreative udtryk ved en flisevæg behøver ikke at have så meget med den enkelte flises design at gøre.

Det kan også ligge i et stramt og elegant miks af fliseformaterne.

Eksklusiv serie

En ny eksklusiv flise-serie på det danske marked er således specielt "designet" til at skabe smukke og elegante løsninger efter dette koncept. Nyheden hedder Belvedere og består af matte, ensfarvede fliser, der i formater spænder lige fra 60 x 60 centimeter og helt ned til 1,6 x 1,6 centimeter og samtidig omfatter 60 centimeter lange striber med bredder på mellem 5 og 20 centimeter. Disse mange indbyrdes afstemte formater giver helt enestående muligheder for at designe og skabe løsninger, hvor den diskrete elegance går hånd i hånd med den kreative individualitet.

Tidløse fliser

De enkelte fliser har et tidløst, minimalistisk udseende med den helt rigtige matte overflade, og de fås i otte diskrete farvenuancer fra den mere afdæmpede og naturtro del af skalaen. De otte farver hedder beach, mouse, elephant, graphite, cream, desert, olive og chocolate.

Belvedere-serien fremstilles af Sphinx Tegels i Holland, og fliserne er såkaldte multifunktionelle fliser, der kan anvendes som gulvbelægning og som vægbeklædning såvel i køkkenet og badeværelset som i stuen.

Med frostsikring

Og da fliserne samtidig er frostsikre, kan de også lægges udendørs og således skabe en glidende overgang fra stuen til den udendørs terrasse.

Det er Scandinova A/S Flise Design i Herlev, der har agenturet på Sphinx Tegels og nu lancerer nyheden i Danmark. Belvedere kan ses, opleves og købes hos Scandinova A/S Flise Design i Herlev samt hos udvalgte forhandlere landet over.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093