23948sdkhjf

Tracker 2.0 uden dyrt abonnement

Ny generation tracker yder aktiv beskyttelse med drifts- og tilstandskontrol. Uden dyrt mobilabonnement er den også billigere
En ny generation tracker kan spare mange penge til mobilabonnementer, men åbner også helt nye muligheder for undgå nedbrud på maskiner og udstyr.

Signalix 2.0 tracker har 29 standardrapporter, som giver aktiv køretøjsbeskyttelse af maskiner og udstyr, lastbiler, varevogne mm. Den henter data om maskinens drift og tilstand, så der er totalt overblik over forbrug, behov for service mm. og giver alarm, hvis diesel tømmes af tanken, maskinen flyttes eller andet unormalt.

Entreprenørvirksomheden Arkil anvender Signalix trackeren på dozere, lastbiler og flytbare maskiner, som står ude ved anlægsarbejderne.

- Den nye Signalix tracker fungerer med flatrate mobilabonnement. Det sparer årligt alene 5-800 kroner pr. enhed på driften. Driften er næste gratis, da vi ikke betaler andre løbende afgifter, siger Dan Gerhard Sørensen, Arkil.

Arkil anveder Signalix 2.0 til at overvåge maskiner og udstyr og får driftsdata til at planlægge vedligehold. Det sparer omkostninger og øger oppetiden.

En enhed koster omkring 4.000 kroner færdig installeret.

Driftsoptimering

- Du kan følge køretøjet med Geofencing, der giver alarm, hvis bilen bevæger sig uden for bestemt område, siger salgschef Frode Sørensen, Signalix og fortsætter:

- Du kan kontrollere, at chaufføren har tilladelse til at køre med køretøjet. Aktivere startspærre osv.

Data om forbrug af diesel, hastighed, tomgang osv. kan anvendes til at forbedre kørslen og mindske forbrug og CO2 udslippet.

Sikrer mod dieseltyve

Der synes næsten ingen ende på tyverier af diesel og tyverier af maskiner på byggepladser og anlægsarbejder. Tyvenes opfindsomhed er enorm.

En aktiv overvågning med en ny Signalix tracker kan sætte en effektiv stopper for det.

- Hvis nogen så meget som skruer låget af dieseltanken, får jeg en alarm på min smart phone, 24/7 og kan stoppe tyveriet, siger Dan Gerhard Sørensen, Arkil og fortsætter:

- Flytter nogen på maskinen, kan jeg følge den og dirigere Politiet. Fra kontoret, hjemme, uanset hvor jeg er.

Signalix trackeren giver aktiv tilstandskontrol med 29 standard rapporter – med overvågning og kontrol, blandt andet af driftstimer, forbrug, temperatur mm.

Arkil har netop fået ekstra 20 Signalix trackere. De næste to år har Arkil 20 vakuumpumper placeret ved Femern forbindelsen for at pumpe grundvand. Der er langt fra kontoret i Greve til Lolland, men det betyder mindre, når alt på hver pumpe er overvåget af en tracker og kan fjernstyres.

Pumperne koster 2,5 millioner kroner og ville stå ubeskyttet, hvis ikke lige det var for trackeren.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063