23948sdkhjf

Entreprenør med 130 ansatte føjer nyt fag til forretningen

Nyt samarbejde skal styrke nordjysk byggefirmas position i forhold til kundegrupper som forsikringsbranchen og boligselskaberne

Service- og entreprenørfirmaet S.P. Jensen føjer endnu et håndværksfag til forretningen og etablerer et nyt selskab sammen med glarmesterfirmaet BHS Glas.

De to virksomheder etablerer et nyt fællesejet selskab med indehaveren af BHS Glas, Lennart Sørensen, som frontfigur og daglig leder. 

- S.P. Jensen udvider med et håndværksfag mere og endnu flere specialistkompetencer. BHS Glas får adgang til en langt større kundekreds og bliver i stand til at løfte større opgaver end i dag, siger Morten Hybertz Bak, adm. direktør i S.P. Jensen, i en pressemeddelelse. 

- Samtidig passer BHS Glas rigtig godt ind i forhold til Brandsikring Nord, som S.P. Jensen investerede i sidste år, tilføjer direktøren.

Dobbelt så mange medarbejdere 

Fra S.P. Jensens position skal det nye firma styrke rollen som som totalleverandør af håndværksydelser, især overfor forsikringsbranchen, der er virksomhedens største kundesegment med mere end 4.500 skadesager årligt. Morten Hybertz Bak vurderer også, at der er en mulig gevinst hos boligselskaber, privatkunder og erhvervslivet.

Strategien i entreprenørfirmaet med base i Svenstrup ved Aalborg er fokus på håndværksservice, reparationer samt fagentrepriser og mindre totalentrepriser med stadigt flere faggrupper under eget tag. Resultatet er flere års vækst, så firmaet i dag beskæftiger mere end 130 medarbejdere - en fordobling på fem år.

Virksomheden tilbyder services inden for tømrer, murer, elektriker, VVS, maler, glarmester, fugtteknik og indeklima, lækagesporing, asbestsanering og miljø, kloak, slamsugning, kloakseparering og tv-inspektion.

Kan trække på samarbejdspartneren

BHS Glas har adresse i Aalborg, og ejes og drives af Lennart Sørensen. Firmaet beskæftiger i dag fem medarbejdere, og for Lennart Sørensen er fusionen den helt rigtige mulighed for at løfte sin virksomhed til det næste niveau. 

Med S.P. Jensen som medejer bliver der blandt andet mulighed for at trække på medarbejdere fra selskabets øvrige afdelinger.

- Efter flere års positiv udvikling står vi lige nu i en situation, hvor vi ikke kan tage ret meget mere ind. Vi mangler ressourcer til at håndtere væksten, og derfor har jeg ønsket at få en større og veldrevet organisation i ryggen, siger Lennart Sørensen.

S. P. JENSEN A/S
Regnskabsår 2023 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 67,9 65,2 53,6
Resultat af primær drift 6,4 5,8 2,8
Resultat før skat 5,6 5,1 2,8
Årets resultat 4,3 4,0 2,1
Balancestatus 62,5 53,9 28,5
Egenkapital 18,0 17,2 12,4
Antal ansatte 114 110 112
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156