23948sdkhjf

Kameraer kan stoppe svind på byggepladsen

D-link er nu klar med to nye robuste overvågningskameraer, designet til at sende billeder i høj kvalitet både dag og nat fra f.eks. byggepladsen. Driften koster ikke noget, kameraet kører på nettet. og tager skarpe billeder på 20 meters afstand i mørke
Tyverier på byggepladsen er desværre noget, de fleste håndværkere og entreprenører oplever med tiden, og flere får øjnene op for, at overvågning kan være en del af løsningen på problemet.

Videoovervågning af byggepladsen har både en præventiv effekt og hvis der alligevel sker indbrud, fungerer optagelserne af indbruddet, som et stærkt bevismateriale over for både politi og forsikringsselskab.

Ved hjælp af kameraer placeret klogt på byggepladsen, kan der holdes øje med materialer, værktøjer og maskiner - både dag og nat. Og via internettet er det muligt at se billeder fra overvågningskameraerne uanset, hvor man befinder sig. Det skaber ekstra tryghed om natten, i weekender og på ferier.

De nye IP-kameraer, HD WDR Day & Night Outdoor Dome Network Camera (DCS-6513) og Full HD WDR Varifocal Day & Night Outdoor Dome Network Camera (DCS-6514) er designet med blandt andet tanke for byggepladsernes særlige krav. Kameraerne optager klare billeder i fuld HD-kvalitet i al slags belysning og al slags vejr, og det indbyggede system for opvarmning og afkøling betyder, at kameraet kan installeres næsten overalt - indendørs som udendørs.

- Hidtil har HD-videoovervågning i områder med meget varierende belysning været en udfordring for mange. Vores nye kameraer løser problemet, siger Magnus Cederäng, produktchef, D-Link.

DCS-6513 er et kuppel-kamera, som leverer HD-video i høj kvalitet. Modellen har tre megapixel CMOS sensor og et motoriseret P-iris objektiv, der giver ekstra dybde til billedet og gør kameraet i stand til at fokusere på hele billedet i stedet for et punkt. Brugeren kan både zoome og fokusindstille kameraet fra afstand. En indbygget infrarød LED sikrer gode billeder i mørke på op til 20 meters afstand.

DCS-6314 tilbyder samme funktioner og design som DCS-6513, men har en progressiv CMOS sensor på to megapixel og en motoriseret justerbar linse. Kameraet fanger aktiviteter på op til 15 meter i totalt mørke.

Både DCS-6513 (IP-67 klassificeret) og DCS-6314 (IP-68 klassificeret) har en robust konstruktion, der beskytter mod både hærværk og barske vejrforhold.

Enkel installation og gratis software

Kameraerne har plug-and-play-installation, og med Power over Ethernet (PoE) er det muligt at sætte strøm til kameraerne via netværkskabel. Softwaren D-ViewCam medfølger gratis og muliggør central registrering og håndtering af op til 32 netværkskameraer. D-ViewCam tilbyder digital overvågning og afspilning med en bred vifte af funktioner, herunder planlægning og Motion Detection, der kan udløse optagelsen og sende besked via e-mail til en eller flere brugere.

Med et hukommelseskort er der mulighed for lagring af video på selve kameraet - uden at det kræver en computer eller netværksbaseret storage. Men det er også muligt at tilslutte kameraerne til en NAS (Network Attached Storage), eller en NVR (Network Video Recorder), som kan placeres et helt andet sted end selve kameraet. Den optimale løsning for maksimal sikkerhed.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078