23948sdkhjf

Ny General Manager hos Iveco Nordic

Den 1. december 2013 tiltræder Lars Beck stillingen som General Manager for Iveco Nordic. Med Lars Beck får Iveco en General Manager med bred erfaring fra lastbilbranchen og med kendskab til de lokale såvel som de internationale markeder.
Iveco har gennem den seneste tid haft et ønske om forandring, hvilket har ført til beslutningen om at ændre den daglige ledelse af Iveco Nordic, og herunder også Iveco Danmark A/S.

Manden, der skal skabe denne forandring, hedder Lars Beck og kommer med en bred erfaring fra branchen. Lars Becks karriere startede hos DAF Trucks skandinaviske importør. Senere er erfaringen og viden blevet opbygget blandt andet fra udstationeringer rundt om i verden. Lars Beck kommer ligeledes med en stor erfaring inden for flådesalg og rammeaftaler, såvel nationalt samt på tværs af landegrænser.

Lars Beck får det overordnede kommercielle ansvar for Norden og de fire nordiske selskaber; Iveco Danmark A/S, Iveco Sweden AB, Iveco Norge AS og Iveco Finland Oy, og han skal samtidig holde skarpt fokus på udviklingen af Ivecos netværk samt drive større og tværgående projekter på tværs af landegrænser. Herudover indtræder Lars Beck i de fire selskabers bestyrelser.

Med Lars Beck vil Iveco Nordic sikre gennemførelse af virksomhedens vækststrategi, som betyder fremgang på det danske marked såvel som på de resterende nordiske markeder.

Lars Beck kommer fra en stilling som administrerende direktør for ESA Trucks Danmark A/S, som er et hollandsk ejet selskab, der repræsenterer DAF Trucks N.V. Lars Beck afløser herved Gunni Mikkelsen, som forlod stillingen i slutningen af oktober 2013.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063