23948sdkhjf

LED-lys rykker nu ind på værkstederne

LED-belysning har for længst slået igennem i bymiljøer og kontorbygninger. Hos mekanikeren på autoværkstedet er LED nu også ved at vinde ind, og en helt ny serie af LED inspektions- og arbejdslamper skal ikke alene hjælpe med bedre og mere fokuseret lys, de gavner også effektiviteten på værkstedet.
Den nye serie af LED-arbejdslamper fra Philips er designet netop til de professionelle mekanikere på værkstedet, hvor kun det bedste arbejdslys er godt nok. Hele serien er udviklet med Philips’ ekspertise inden for belysning på tværs af områder som detail, husstande, kontorer og biler. Alle arbejdslamperne er udviklet ud fra standarden "original udstyrskvalitet".

De giver et naturligt lys til trods for det er et meget stærkt lys, som spænder fra 6000K til 6500K, hvilket er det bedste lysspektrum for et behageligt og koncentreret arbejdslys. Således undgår mekanikere at skulle anstrenge øjnene og kan fokusere på den avancerede teknik, som biler består af i dag.

- Mekanikerne har som de fleste andre en travl hverdag med mange aktiviteter på værkstedet. Og så stilles der i højere grad krav til, at mekanikere skal kunne meget mere end at skifte olie på bilerne. Derfor er fleksible værktøjer i høj kvalitet en stor hjælp i hverdagen. Flere af lamperne er således også trådløse, kan hurtigt sættes fast og flyttes rundt efter behov og vinkles efter, hvor du har brug for lys. Som markedsleder inden for bil- og værkstedsbelysning er vi glade for hele tiden at kunne komme ud på markedet med nye, fleksible løsninger, siger Anders Grönbech, Sales manager Philips Automotive Denmark.

Udover det helt rigtige arbejdslys er der også lagt vægt på værkstedslampernes design, materialer og funktionalitet, som også bidrager til at effektivisere arbejdet på værkstedet. Lamperne har gummigreb, som gør dem nemme og behagelige at arbejde med og alle genopladelige lamper oplader hurtigt og har en lang holdbarhed. Herudover er alle arbejdslamper fra Philips produceret af stærke materialer, som kan modstå tab og kraftige slag.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172