23948sdkhjf

Billigere at servicere end at reparere håndværkerbiler

En af de første opgaver for ny afdelingsleder hos Super Dæk Service i Viborg bliver at fortælle håndværkere, at det er billigere at servicere varebiler end at reparere dem!
Steen Bay er tiltrådt som ny afdelingsleder hos Super Dæk Service i Viborg. Med 22 års erfaring som afdelingsleder fra Euromaster og Nordens største bilhus, er det en erfaren chef, der er startet i Viborg. En af de første opgaver bliver at fortælle håndværkere, at det er billigere at servicere varebiler end at reparere dem!

- Jeg har fået en flyvende start hos Super Dæk Service, som lige har kørt en stor reklamekampagne, hvor vi fortæller, at vi ud over et super dækværksted også er et super bilværksted. Nu ved alle, at vores reparationer og service af bilerne er i høj kvalitet, at bilerne er færdige til tiden og til den aftalte pris. Og da folk samtidig finder ud af, at vores service og reparationer hører under deres bilers garanti, har vi fået en masse kunder med nyere biler på værkstedet, fortæller Steen Bay.

Billigere i drift

SDS Viborg har ud over linjer til privatbiler også linjer til varebiler og lastbiler. Derfor er opgaven for Steen Bay nu at fortælle erhvervslivet, at der er penge at spare på at forebygge reparationer på bilerne fremfor at reparere dem, når de først er gået i stykker.

- Håndværkerne har sjældent tid til at undvære bilen til service, og derfor kommer de først, når bilen er gået i stykker. Men det er en økonomisk dårlig idé, for reparationerne bliver tit dyrere, når vi ikke får lov at servicere og opdage fejl og slid i tide til at undgå dyre udskiftninger. Så der er mange penge at spare på at holde bilen ordentligt vedlige, forklarer Steen Bay.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063