23948sdkhjf

IT-messe for alle håndværksmestre

Dansk Byggeris IT-messe 2014 henvender sig til virksomheder i alle størrelser og indenfor alle fag
Når Dansk Byggeris IT-messe 2014 løber af stabelen den 4 og 5. februar i hhv. Tåstrup og Århus, så er det tredje gang messen bliver afholdt.

- Tanken bag IT-messen er at få samlet de bedste IT-leverandører til bygge- og anlægsvirksomheder, henvendt til virksomheder i alle størrelser og indenfor alle fag. Det er derfor med stor tilfredshed vi kan konstatere, at de to foregående IT-messer har tiltrukket 509 deltagere fra 337 håndværks- og entreprenørvirksomheder, siger udviklingschef i Dansk Byggeri, Jørn Jensen, til Mester Tidende.

Det er Dansk Byggeri som står for arrangementet sammen med IT-rådgivningsfirmaet BASIT. Mester Tidende er mediepartner på IT-messen.

- Vores ambition er, at medlemmerne af Dansk Byggeri, uanset størrelse, skal have udbytte af IT-messen, som vi bruger mange ressourcer på at stable på benene, understreger Jørn Jensen..

Alle størrelser og alle fag

- Af de 337 virksomheder har godt halvdelen under 10 ansatte, men IT-messen tiltrækker også over 30 virksomheder med mere end 100 ansatte. Det viser, at der er behov for en IT-messe også i de større virksomheder. Langt de fleste af de store virksomheder i branchen har været repræsenteret på de 2 foregående IT-messer, så selvom man har sin egen IT-afdeling er man også velkommen til at komme forbi og blive inspireret og snakke med udstillerne, understreger Jørn Jensen.

De 337 virksomheder er også bredt fordelt på fag og type. De to største medlemssektioner i Dansk Byggeri - tømrer/snedkere og murere - har også har flest deltagere på IT-messen, men der er deltagere fra mange forskellige faggrupper, skriver Mester Tidende.

Læs mere om messen og tilmeld dig her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078