23948sdkhjf

Designguide skal give bedre renoveringer

Designguiden skal bruges tidligt i renoveringsprocessen før bygherren har fastlagt programkravene, og før rådgiverne har tegnet de første skitser. Målet er at understøtte udviklingen af kvalificerede renoveringsstrategier, som forener energi- , dagslys- og indeklimakrav med de øvrige projekteringsparametre
SBi har udgivet en ny designguide med titlen Arkitektur Energi Renovering. Designguiden udsendes gratis til en stor del af landets arkitekter, bygningsingeniører og konstruktører.

Designguiden skal bruges tidligt i renoveringsprocessen - altså før bygherren har fastlagt programkravene, og før rådgiverne har tegnet de første skitser.

Målet er at understøtte udviklingen af kvalificerede renoveringsstrategier, som forener energi-, dagslys- og indeklimakrav med de øvrige projekteringsparametre. Designguiden omfatter ni bygningstypologier med tydelige arkitektoniske, byggetekniske og funktionelle egenskaber, og den præsenterer såvel kvalitative som kvantitative designstrategier.

Designguiden, der er finansieret af Energifonden og Realdania, er udarbejdet af Lise Mansfeldt Faurbjerg fra Henning Larsen Architects, Signe Kongebro også fra Henning Larsen Architects og Rob Marsh fra Statens Byggeforskningsinstitut (projektleder).

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.438