23948sdkhjf

Brug mere tid på kunderne og få flere opgaver

Udbudsportalen Byggestart.dk vurderer, at der alene i deres portal ligger opgaver til en værdi af ca. 150 mio. kr. og venter på de håndværksmestre der er friske på at tage en snak med potentielle kunder, som blot mangler hjælp til finpudsning af deres byggeplaner
Mange håndværksmestre orker ikke at bruge tid på kunder, der ikke helt konkret ved, hvad de vil have bygget eller renoveret. Ofte føler håndværksmestrene, at de yder gratis rådgivning og dermed udnyttes af de kunder, som blot leger med tanken om at bygge eller renovere.

Men der ligger masser af opgaver og venter på de håndværksmestre som sætter system i tingene og får "kogt" et projektet færdigt til de ubeslutsomme.

Det skriver Mester Tidende

Udbudsportalen Byggestart.dk vurderer, at der alene i deres portal ligger opgaver til en værdi af ca. 150 mio. kr. og venter på de håndværksmestre der er friske på at tage en snak med disse kunder

Mester Tidende og Byggestart.dk giver i avisen et par eksempler på opgaver, som let kan gøres til konkret opgaver, hvis håndværksmesteren bruge lidt tid sammen med kunden.

- Der ligger - alt andet lige - også en mulighed for at påvirke den potentielle kunde til at vælge løsninger, som er blandt håndværksmesterens spidskompetencer og der ligger måske også mulighed for at påvirke kundens valg af materialer og byggetermin, så det passer bedst muligt til håndværksmesterens andre opgaver. Det betyder så, at håndværksmesteren kan give en skarp pris, forklarer bygningskonstruktør, kommunikationsansvarlig i Byggestart, Camilla Vinkel til Mester Tidende.

Læs hele artiklen her (kræver abonnement)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109