23948sdkhjf

Teknisk storentreprise i ordrebogen hos Wicotec Kirkebjerg

Aarhus-afdelingen i Wicotec Kirkebjerg A/S skal stå for det indvendige installationsarbejde i forbindelse med renoveringen af 840 lejligheder i Rosenhøj i Viby Syd
Efter forudgående prækvalifikation og efterfølgende licitation blandt 7 tilbudsgivere har Boligforeningen Århus Omegn og teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg A/S i Aarhus nu underskrevet ordre på den tekniske storentreprise i forbindelse med en omfattende renovering af den store almene boligbebyggelse Rosenhøj Syd i Viby.

Som Mestertidende.dk kunne fortælle i går, så står Enemærke & Petersen for den udvendige facaderenovering.

Wicotec Kirkebjergs del af opgaven, som bl.a. omfatter udskiftning af varmesystemet og installation af nye ventilationsanlæg samt alle sikrings- og el-tekniske arbejder, udgør en samlet værdi på knap 150 mio. kr.

For bygherrens udvælgelse af entreprenørernes tilbud har prisen udgjort 50 procent af vægtningen af tilbuddet, som for den samlede storentreprises vedkommende fordeler sig med 1/3 bygningsarbejder og 2/3 installationsarbejder.

Tæt på beboerne

En renovering af de dimensioner Rosenhøj-bebyggelsen byder på vil naturligvis få en vis indflydelse på hverdagen for beboerne i de 840 lejligheder, mens arbejdet står på, og det har da også været en væsentlig del af vægtningsgrundlaget for valget af Wicotec Kirkebjerg A/S som entreprenør på det indvendige installationsarbejde. Regionschef i Wicotec Kirkebjerg A/S i Aarhus, Lars Frandsen, forklarer:

- For os er det en spændende og stor opgave vi skal løse, men vi skal hele tiden huske på, at det er menneskers hverdag og deres personlige rum, vi gør indgreb på. Derfor tror vi også på, at nøglen til succes, udover vores egen styring og ledelse af opgaven, ligger kommunikationen internt og eksternt mellem de involverede parter; herunder især beboerne.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11