23948sdkhjf

Besøg en vækstvirksomhed og hent inspiration

Den 21. november er der mulighed for at komme bag kulisserne hos mere end 20 væstvirksomheder i hovedstadsregionen.
Dansk erhvervsliv består primært af små og mellemstore virksomheder, og det er i høj grad dem, der holder hjulene i gang i Danmark – de er erhvervslivets hemmelige helte og de fortjener en fejring.

Derfor arrangerer Væksthus Hovedstadsregionen sammen med de 29 kommuner i regionen derfor under overskriften De Hemmelige Helte.

De Hemmelige Helte er en del af den landsdækkende og verdensomspændende kampagne for iværksættere og virksomheder, Global Entrepreneurship Week.

Væksthus Hovedstadsregionen arrangerer bl.a, besøg i virksomheden Altiflex.

Altiflex leverer interimafskærmning til byggeriet, baseret på et modulsystem som firmaets stifter, Lasse Ramskov har opfundet. Et system, der har en lang række fordele i forhold til traditionelle afdækningsmetoder – og blev stående da stormen fornylig rasede hen over landet.

Der arrangeres også besøg i Verdens mest tilgængelige kontorhus - Handicaporganisationernes Hus i Taastrup. Der er både iværksætteri og viden om byggeri som er tilgængeligt for handicappede på programmet.

Det er også muligt at møde entreprenørfirmaet Barslund A/S. Her kan man bl.a. opleve en virksomhedskultur, hvor man stræber efter at være først, størst og bedst - og hvor projektledelse er baseret på teknologi og lean construction. Udstyret tæller bl.a. en af landets mest moderne GPS-styrede maskinflåde.

Der er mulighed for at besøge omkring 20 virksomheder over hele Hvedstadsregionen som en del af kampagnen De Hemmelige Helte den 21. november.

tøtte

Se mere og tilmeld dig her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.751