23948sdkhjf

Seniorrådgiver til ALECTIA

Christian Thimsen bliver tilknyttet afdelingen Installationer Nord, som løser opgaver indenfor alle former for vvs- og el-installationer, ventilation samt bygningsautomation.
Christian Thimsen er blevet ansat som seniorrådgiver hos rådgivningsvirksomheden ALECTIA A/S i Aarhus. Han bliver tilknyttet afdelingen Installationer Nord, som løser opgaver indenfor alle former for vvs- og el-installationer, ventilation samt bygningsautomation.

Christian Thimsen afsluttede i 1984 sin uddannelse som bygningsingeniør ved Ingeniørhøjskolen i Aarhus. Senest har han været ansat i Grontmij, hvor han arbejdede som projekt- og fagleder, specielt inden for svømmebade, som er hans kernekompetence. Han har bl.a. andet været involveret i byggeriet af Helsinge- og Nakskov Svømmehal, DGI huset i Herning, den nye svømmehal i Randers, samt Skandinaviens største vandland, Lalandia Billund.

- Den primære årsag til at jeg gerne ville arbejde for ALECTIA er, at virksomheden profilerer sig selv som et firma, hvor man sætter fagligheden i højsædet. eg ser frem til at få nye faglige udfordringer og samtidigt styrke ALECTIA's kompetencer inden for svømmebadsområdet, sger Christian Thimsen.

Christian Thimsen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188