23948sdkhjf

Ishockeytræner skriver med Caverion

Jan Sørensen, som træner 1. divisionsholdet hos Herning Ishockey Klub, er ansat som serviceleder hos Caverion i Herning
Caverion A/S i Herning opruster og har netop ansat Jan Sørensen som serviceleder. Han kommer fra en lignende stilling hos L&H Rørbyg og bor i Herning. I fritiden er Jan Sørensen ishockeytræner for 1. divisionsholdet hos Herning Ishockey Klub, hvor han arbejder med talentudvikling. Jan Sørensen har tidligere fungeret som cheftræner for Sønderjyskes og Esbjergs eliteserie hold.

Hos Caverion skal Jan Sørensen styrke virksomhedens arbejde med VVS og indeklima, som han bliver serviceleder for. Gennem sine tidligere ansættelser og arbejdet med ishockey har Jan Sørensen et bredt netværk i Herning, som skal bruges, når Caverion opruster inden for de nævnte områder. Caverions afdeling på Teglvænget i Herning er i forvejen godt dækket ind på el-området.

Caverion designer, installerer og servicerer energieffektive tekniske løsninger til bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore. Caverion skiftede sidste år navn fra YIT og var tidligere kendt som ABB Electric og ER Electric. Virksomheden har i dag flere end 1.000 ansatte fordelt på 14 servicecentre over hele Danmark foruden de to hovedadresser i Fredericia og Skovlunde ved København.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094