23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Areco Easy-Click Fals på Frikirken Randers: En moderne facadeløsning

Frikirken Randers har gennemgået en omfattende udvidelse med et imponerende nyt kirkesaldesign, hvor Areco Profiles har bidraget med en moderne og æstetisk facadeløsning. Kirkesalens udvendige beklædning er udført med Areco Easy-Click Fals i sort Matt Polymax, hvilket har skabt et moderne og tidssvarende udtryk, som smelter smukt sammen med arkitekturen.

Moderne design med trapezplader og trælister
Arkitekten bag projektet, Randers Arkitekten, har valgt en unik kombination af materialer til facaden. Foruden Easy-Click Fals er der blevet anvendt trapezplader i samme Polymax-overflade og suppleret med trælister, hvilket giver bygningen en flot og dynamisk detalje. Denne kombination tilfører et moderne og stilfuldt præg, der løfter hele bygningens æstetiske udtryk.

Fleksibilitet i fokus
Areco Profiles er stolte af at have bidraget til det vellykkede design og ser potentiale i at bruge denne løsning til mange typer byggerier - lige fra sportshaller og erhvervsbygninger til industri. Løsningen er velegnet til både nybyggerier og renoveringsprojekter, hvor moderne arkitektur og høj kvalitet er i fokus.

Detaljer om projektet
Tilbygningen på 2500 m² er blevet opført som en del af et kirke- og kulturcenter i Randers og er tilknyttet en eksisterende bygning på 1000 m². Projektet er blevet gennemført som en totalentreprise med PN Tømrer og Byggefirma, hvor både funktionalitet og æstetik har været i højsædet. Den kombinerer traditionelle byggeteknikker med moderne løsninger, hvilket har sikret en præcis og fleksibel udførelse.

Bygningens konstruktion består af en robust stål- og limtræsramme, mens facaderne er beklædt med højisolerede materialer, der lever op til de nyeste energikrav. Taget er designet som en letvægtskonstruktion og udstyret med solpaneler, hvilket understøtter bygningens energieffektivitet.

Bæredygtighed og funktionalitet i Fokus
Foruden de tekniske løsninger er der blevet lagt stor vægt på bæredygtighed. Store vinduespartier og ovenlys sørger for optimal dagslysudnyttelse, hvilket reducerer behovet for kunstig belysning. Bygningens avancerede ventilationssystem, der inkluderer varmegenvinding, sikrer et godt indeklima og mindsker energiforbruget. Udenfor tilbygningen er der anlagt funktionelle udendørsarealer med parkeringspladser til både biler og cykler samt ladestationer til elbiler. Areco Profiles er stolte af at have bidraget til dette moderne og bæredygtige projekt. Besøg vores hjemmeside for at lære mere om vores innovative facadeløsninger lige her

Areco Profiles A/S
Industriparken 22
9575 Terndrup
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10778638

Kontaktperson

KC
Kim Christensen
Salgschef
kc@areco.dk

Send til en kollega

0.048