23948sdkhjf

Gaihede indgår fire årige rammeaftaler om totalrådgivning

Rådgivningsvirksomhed Gaihede har indgået kontrakter om totalrådgivning med de almene boligadministratorer KAB og FA09 de næste fire år
Men godt en måneds mellemrum har Gaihede, ingeniører & arkitekter underskrevet to kontrakter om rammeaftaler inden for totalrådgivning på det almene område.

Gaihede er udvalgt af de almene boligadministratorer FA09 og KAB til at kunne løfte større opgaver i deres regi - primært ved renoveringsopgaver.

Det sker efter et udskilningsløb, hvor de ansøgende virksomheder er blevet analyseret og testet på arbejdsproces, referencer og evnen til at levere den bestilte opgave til tiden.

FA09 administrerer omkring 9.000 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn. Og KAB administrerer 50.000 lejemål på vegne af 60 almene boligorganisationer.

Anerkendelse

Hos Gaihede glæder projektleder og bygningsingeniør Thomas Eriksen sig over, at de to store almene administratorer anerkender Gaihedes kvaliteter på dette område.

- Vi har lavet mange opgaver for de almene boligselskaber, og det er gået rigtigt godt. Så det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse for os, at de efter en grundig analyse konkluderer, at vi er i stand til løfte og stå i spidsen for længerevarende opgaver. Det er meget positivt, at vores evner og værdier på den måde bliver anerkendt, siger Thomas Eriksen fra Gaihede.

Rammeaftalerne med de store selskaber skal køre over de næste fire år. Det er en spændende tid for især de almene boliger, da politikerne har afsat store beløb til renoveringer.

Opmærksomme på beboere

Rammeaftalerne er trådt i kraft, og Gaihede er i spil om de aktuelle opgaver, FA09 og KAB har planlagt. Gaihede er klar til udfordringen.

- Renoveringsopgaver inden for det almene område stiller særlige krav til rådgiveren, da der her er et beboerdemokrati. Det betyder, at vi skal være meget opmærksomme på de forskellige behov fra beboernes side, så de får en tryg oplevelse. Og det har vi allerede gode erfaringer med, siger Thomas Eriksen.

Gaihedes rammeaftale med KAB vedrører renoveringer op til 15 mio. kroner, mens der i aftalen med FA09 ikke er fastsat en beløbsgrænse.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.095