23948sdkhjf

Maskinmesse sætter besøgsrekord

Flere besøgende end nogensinde før lagde vejen forbi, da Maskiner under Broen og 145 udstillere inviterede til maskinmesse på arealerne ved den nye Lillebæltsbro

3.699 fagfolk. Sådan lyder status efter 2024-udgaven af 'Maskiner under Broen', og dermed var der rekordmange besøgende den 28. og 29. august ved maskinmessen, som er målrettet mindre maskiner.

Her kunne de opleve 145 udstillere fremvise alt, hvad park-, vej- og anlægssektoren havde at byde på ved den grønne maskinmesse.

- Vi har haft et brag af en udstilling, og der er ingen tvivl om, at 'Maskiner under Broen' har været en stor succes hele vejen rundt i år, siger en tilfreds Lasse Lindholm, formand for arrangøren, Maskinleverandørerne Park-, Vej- og Anlæg, i en pressemeddelelse.

- At messen er oppe på 3.699 gæster er imponerende, og det viser bare, at 'Maskiner under Broen' er blevet en indarbejdet del af branchen og et must for fagfolk. Det mærker vi tydeligt, både på snakken op til messen men absolut også i løbet af de to udstillingsdage, siger Lasse Lindholm, der desuden er indehaver af Lindholm Maskiner A/S.

'Maskiner under Broen' blev afholdt for første gang i 2016, og årets messe var den fjerde af slagsen. Den seneste udgave i 2022 havde 3.191 besøgende og 142 udstillere.

Men det vigtigste er kvaliteten af de besøgende, og den har uden tvivl været til stede i år Birger Pedersen, formanden for Maskiner under Broens messeudvalg

De rigtige besøgende

Branchedirektør i Dansk Maskinhandel, Klaus Nissen, glæder sig over, at den helt rigtige målgruppe i form af anlægsgartnere, entreprenører, småentreprenører samt kommuner, golfbaner og boligforeninger i stor stil har lagt vejen forbi messen.

Det er dog ikke kun gangstier og udstillernes stande, som har været fulde af folk til årets maskinmesse. 

- At der er stor interesse for de faglige miniseminarer viser netop, at det er de professionelle fagfolk, som kommer her, siger Klaus Nissen og fortsætter:

- Med kurserne kan de nemlig både komme helt i dybden med fagligheden, samtidig med at de ude på messearealerne får det komplette overblik over branchens muligheder netop nu, siger Klaus Nissen.

Ingen beslutning om næste udgave

Formanden for 'Maskiner under Broens' messeudvalg, Birger Pedersen, glæder sig også over besøgsrekorden, der med hans ord "viser, at det går den rigtige vej."

Maskiner under Broen

Maskiner under Broen er en maskinmesse primært for mindre maskiner arrangeret af Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Udstillingen er dermed målrettet maskiner og udstyr til anlæg, pleje og vedligehold af områder som park og vej, altså både på belægninger, grønne områder og i jorden. 

Maskiner under Broen er også en industrimesse i den forstand, at en del udstillere viser værktøj, reservedele og værkstedsudstyr, der relaterer sig til salg og service af kompakte maskiner.

Kilde: Maskiner under Broen

- Men det vigtigste er kvaliteten af de besøgende, og den har uden tvivl været til stede i år, fastslår Birger Pedersen, der er indehaver af Timan A/S, også. 

Han har også meget svært ved at finde argumenter for, at 'Maskiner under Broen' ikke skulle fortsætte og vende tilbage i 2026, men han understreger, at det er en beslutning, som foreningen endnu ikke har truffet.

I Birger Pedersens optik taler det også for at holde fast i messens centrale placering i Danmark ved den nye Lillebæltsbro, at fagudstillingen Have & Landskab er rykket længere mod øst til Ledreborg Slot ved Roskilde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094