23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren brancheprofil skal være ansvarlig for salg af bygningsisolering

ROCKWOOL Danmark har ansat Sebastian Skikkild som ny distriktschef på Sjælland. Her får den uddannede tømrer ansvaret for salg af bygningsisolering til entreprenører og forhandlere.

ROCKWOOL Danmark har ansat Sebastian Skikkild som ny distriktschef på Sjælland. Her får den uddannede tømrer ansvaret for salg af bygningsisolering til entreprenører og forhandlere. 

For nylig startede Sebastian Skikkild som ny distriktschef hos ROCKWOOL Danmark. Allerede nu har han sin faste gang hos entreprenører, på byggepladser samt ROCKWOOLs forhandlere i Storkøbenhavn og Sjælland. Det er vante græsgange for den nye ROCKWOOL-medarbejder, da han har 15 år bag sig i byggebranchen som selvstændig tømrer og trælastsælger.

- Jeg ser frem til at komme ud til entreprenører og forhandlere og gå i dybden med hvad, vores produkter kan hjælpe dem med, lyder det fra den nye distriktschef.

For Eilif Jensen, salgschef hos ROCKWOOL Danmark, lå valget af ny distriktschef lige til højrebenet:

- Sebastian har et indgående kendskab til branchen og til optimering af byggeløsninger og konstruktioner. Han har desuden har allerede en god relation til de kontaktpersoner, som han kommer til at have med at gøre i hverdagen, og så er han et fantastisk energibundt. Jeg er rigtig glad for at have fået ham på holdet, lyder det.

Lavt klimaaftryk og brandsikkerhed er omdrejningspunktet 

Ifølge den nye distriktschef bliver han en del af en virksomhed, der er stærkt rustet til at vejlede og rådgive kunderne om de udfordringer, man møder. I den forbindelse peger han på det lave klimaaftryk og brandsikkerhed som højaktuelle emner.

- Når man bliver en del af ROCKWOOL, bliver man en del af et stærkt brand. Vi har en solid produktportefølje, der kan løse de udfordringer, som byggebranchen står over for i dag, lyder det fra Sebastian Skikkild, der fortsætter:

- Det lave klimaaftryk og brandsikkerhed er to af de mest aktuelle emner i branchen. Her står ROCKWOOL helt fantastisk rustet, og jeg glæder mig til at præsentere vores løsninger, der blandt andet tæller vores genanvendelsesordning Rockcycle® samt vores mange ubrændbare løsninger, afslutter han.

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719

Kontaktperson

LK
Louise Knudsen
Marketing Manager
+45 41508791 lrk@rockwool.com

Send til en kollega

0.05