23948sdkhjf

Nu kan vesten selv tænde for varmen, mester

Med en ny vest, der selv kan tænde for varmen, vil svenske Blåkläder gøre vinteren lidt mindre kold og klam for den hårdtarbejdende håndværker

En vest med indbygget termostat og computer. Sådan lyder seneste skud på produktstammen fra arbejdstøjsproducenten Blåkläder, der dermed mener at have løst en velkendt udfordring.

Det kan nemlig hurtigt blive både koldt og klamt, når håndværkere i vinterperioden må skifte mellem arbejde, der får pulsen enten op eller ned, og derfor har virksomheden udviklet en vest, der automatisk registrerer, når kropstemperaturen falder – og derefter tænder for varmen.

- Mange af vores kunder arbejder i barske miljøer, hvor en lille smule ekstra varme kan gøre en stor forskel. Den selvopvarmende vest er en kærkommen lille detalje, hvis man i perioder står stille i koldt vejr og derefter pludselig skal yde maksimalt. Sker det ofte i løbet af en dag, risikerer man at blive kold på grund af fugtigt tøj, men det er vores selvopvarmende vest et godt værn mod, siger René Christiansen, Country Manager i Blåkläder Workwear Danmark, i en pressemeddelelse.

Den nye selvopvarmende vest er udstyret med en indbygget termostat og en computer, der måler kropstemperaturen og automatisk regulerer temperaturen, hvis kroppen bliver afkølet. De indbyggede batterier kan også styres manuelt eller via en app. På grund af de indbyggede sensorer er vesten ifølge Blåkläder særligt velegnet til håndværkere, der ofte skifter mellem høj og lav arbejdsintensitet, idet vesten hjælper med at undgå fugt og kulde i de lavintense perioder.

Vesten fås i en pasform både til mænd og kvinder, og kan vaskes, så længe batterierne tages ud, og anvisningerne følges før vask. Clim8 Intelligent Heating System har tre varmeelementer og et kontrolmodul, og varmeelementerne drives af et 7.4V 3000mAh genopladeligt Li-ion-batteri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11