23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fast arbejde for Forsvaret

I 2022 fik Skou Gruppen en rammeaftale med Forsvarets Ejendomsstyrelse om vedligeholdelse af alle Forsvarets bygninger i hovedstadsområdet. Med aftalen er der vedvarende opgaver til Skou Gruppens erfarne håndværkere, og hos Forsvaret glæder man sig over det løsningsorienterede team.

”Vi er meget tilfredse med at samarbejde med Skou Gruppen. De stiller nogle konkurrencedygtige priser på opgaverne og kommer også med gode løsninger, når projekterne er i gang,” siger fungerende chef for kapacitetscentret på Høvelte Kaserne, Simon Jansen.

”Skou Gruppens erfarne håndværkere kan ofte komme med forslag, når vi er i gang med projekterne, så vi ender med at få nogle bedre løsninger inden for den økonomi, vi har aftalt,” siger han videre.

Fast arbejde giver arbejdsglæde og loyalitet

”Det er en fornøjelse at arbejde for Forsvaret, som er i gang med at opgradere og modernisere sine mange ejendomme i hovedstadsområdet. Det giver arbejdsglæde og loyalitet, at vores medarbejdere ved, der altid er noget nyt at starte på, når de er ved at afslutte en sag,” siger Skou Gruppens viceadministrerende direktør og salgschef Jesper Kunstmann Nicolaisen.

Han nævner Høvelte Kaserne, hvor bl.a. Den Kongelige Livgarde holder til, som eksempel på et af de steder, hvor Skou Gruppen siden rammeaftalens indgåelse har haft håndværkere gående på forskellige projekter.

Alsidige opgaver

På Høvelte Kaserne har Skou Gruppen udskiftet tagpap og sternbrædder samt udført indvendigt malerarbejde og gennemgået installationerne på syv ud af ni belægningsbygninger.

Gennem hele foråret har vi også udskiftet døre og vinduer, i alt 300 elementer, på en anden belægningsbygning,” siger Jesper Kunstmann Nicolaisen.

Aktuelt er Skou Gruppens team netop gået i gang med at opfriske kontorerne på Høveltegård med nymalede paneler og vægge samt ny belysning. 

Desuden har Skou Gruppen også nyindrettet en enkelt belægningsstue på kasernen, hvor de værnepligtige bor otte mand på hver stue. Der er etableret bl.a. nyt gulv, ny varmeinstallation, vægbeklædning og nyindretning af toilet og bad med tre brusere i stedet for to:

”Vi har nærmest fået skrællet alt af ud til de rå mure og bygget en 1-til-1 model op, så vi kan få noget feedback fra de værnepligtige om indretningen, før en større renovering besluttes,” siger Simon Jansen.

Ny facade til Beredskabsstyrelsens Kursuscenter 

På Strandvejen 250 i Snekkersten har Skou Gruppens team også været i gang med en større facaderenovering, udskiftning af lodrette træpaneler, udskiftning af tagpap og et brandvindue.

”Vi har også netop vundet en opgave med facadelukning af garageporte og etablering af ny solafskærmning på Svanemøllens Kaserne, som vi ser frem til at gå i gang med,” siger Jesper Kunstmann Nicolaisen.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.079