23948sdkhjf

43-årig sigtet for bedrageri, underslæb og dokumentfalsk med leasingbiler

En 43-årig mand bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding, hvor han er sigtet for bedrageri, underslæb og dokumentfalsk i Danmark. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det skriver Motor-magasinet

Den 43-årige blev fremstillet in absentia allerede 15. september og fængslet af retten i Kolding. Ved dette grundlovsforhør blev der også udstedt en europæisk arrestordre.

Da Sydøstjyllands Politi havde en formodning om, at han opholdt sig i Sydspanien, blev spansk politi herefter anmodet om at anholde den 43-årige mand med henblik på udlevering til Danmark, hvilket nu er sket. 

Sagen mod den 43-årige mand handler om bedrageri m.v. med leasingbiler igennem den sigtedes 4 leasingselskaber, og der indgår aktuelt 46 biler i efterforskningen. Han er sigtet for i alt 21 forhold, som omhandler bedrageri, underslæb og dokumentfalsk.

Efterforskningen forventes at kunne afsluttes, når Sydøstjyllands Politi har haft lejlighed til at afhøre den sigtede og derefter foretage de eventuelle yderligere efterforskningsskridt, som afhøringen måtte give anledning til.

Herefter vil anklagemyndigheden skulle tage stilling til, om der skal rejses tiltale i sagen, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Opdateres...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11