23948sdkhjf

Når fællesskab bliver en passion

For medejer af Midtsjællands Byggeservice A/S, Lars Nila Nielsen, åbner arbejdet for håndboldklubben TMS Ringsted op for et inspirerende erhvervsnetværk
De fleste, som jævnligt besøger en sportshal eller et idrætsanlæg, vil genkende billedet af en masse små og store reklameskilte, hvor den lokale tømrermester, fysioterapeut eller det lokale byggecenter reklamerer for deres produkter og ydelser.
De har tegnet sponsorater i den lokale sports- eller idrætsklub. Mest for at støtte klubben, men også for at være synlige i lokalsamfundet og for at føre en stolt dansk tradition videre, hvor mange bække små og mange frivillige hænder kan gøre det muligt for de små sportsklubber at deltage i turneringer. Og så de lokale borgere kan samles i en forening.

At holde med et hold i en hvilken som helst sportsgren handler mest af alt om hjerte og veneration. Både på lægterne og i organisationen bag holdet og klubben. Uden en kæmpeindsats fra frivillige med hjertet på rette sted, ville mange danske sportsklubber formentlig slet ikke eksistere.

Ildsjæl og organisator
Selvom der umiddelbart er langt fra en lille sportsklub, som alene drives af frivillige og et par sponsorater, så er der både hjerte og veneration i det professionelle set-up, som håndboldklubben TMS Ringsted satte i søen sidste år.

- Vi stiftede TMS Ringsted A/S sidste år med fokus på de bedste herrehold i TMS Ringsted, forklarer Lars Nila Nielsen, som selv er investor i aktieselskabet. På hans visitkort burde der stå både ildsjæl og organisator. Både i forhold til hans engagement i TMS Ringsted og i forhold til hans professionelle virke som medindehaver og bygningskonstruktør i Midtsjællands Byggeservice A/S, som ligger i – Ringsted.

Lars Nila Nielsen er ansvarlig for det kommercielle, sponsorudvalget samt Erhvervsværket Bagholdet i TMS Ringsted A/S. Her har han til opgave, via partnerskaber, sponsorater, halreklamer og meget andet aktivering, at skabe et solidt økonomisk fundament for, at de bedste herrehold – det bedste hold spiller i Ligaen – kan skabe gode resultater på banen.
- Men Bagholdet handler om mere end at få penge i kassen. Det handler også om at skabe et professionelt netværk mellem forretningsfolk på Sjælland, understreger Lars Nila Nielsen og tilføjer, at Bagholdet mødes 20 gange om året og er åbent for virksomheder i alle brancher.

- Et godt, professionelt netværk betyder uendeligt meget. Her er der kompetencer, holdninger og ideer, som skaber en dynamik, som minder meget om det, der sker på håndboldbanen. En håndboldkamp er en fantastisk og intens oplevelse. Det kan et netværksmøde i Bagholdet også være. Det arbejder vi i hvert fald på, at det bliver, forklarer Lars Nila Nielsen.

Kundepleje og relationer
Hele atmosfæren i håndboldhallen, den intense dyst på banen og sponsor- og erhvervsnetværket er blandt de aktiver, som er omdrejningspunktet for de mål, som både den sportslige og kommercielle ledelse i klubben arbejder henimod.
- Bagholdet er en kraftfuld motor, som både når det gælder kundepleje og når det gælder om at skabe nye relationer, rumme nogle unikke muligheder for dem, som er ”med på holdet”, fremhæver Lars Nila Nielsen.
Han lægger ikke skjul på, at TMS Ringsted AS/ har pænt store ambitioner om at udvide netværket og hele økonomien i TMS Ringsted A/S i de kommende år.

- Som i enhver anden virksomhed har vi fokus på økonomi og forretningsmuligheder, ligesom vi naturligvis har opstillet nogle kortsigtede og langsigtede mål. Men den benhårde forretningsmæssige tilgang til tingene rykker ikke ved, at vi stadig har hjertet med, når vi ser håndbold, understreger Lars Nila Nielsen.

TMS RINGSTED A/S
TMS Ringsted A/S blev etableret i juli 2019. Herre 1 (nu Ligaen), Herre 2 og U19 blev taget ud af foreningen i en selvstændig enhed for derigennem at fokusere endnu mere på elite Herre håndbolden på Midtsjælland og fortsat at udvikle og fastholde egne talenter på Midtsjælland.
Selskabet har i dag 13 investorer, samt foreningen som den største ejer. Ingen kan med deres investering få en bestemmende indflydelse på mere en 25 pct.
At skille Herresiden ud i et selvstændigt selskab betyder ikke, at der ikke satses på Dame håndbolden og Ungdoms afdelingen, tværtimod. Ved at skille tingene ad, er der mulighed for at satse endnu mere på både Dame håndbold og ungdomshåndbold.
Derudover ligger der en samarbejdsaftale imellem foreningen og selskabet, der bl.a. giver foreningen en bonus, hvis de udvikler Herre håndbolds spillere, som selskabet senere skriver kontrakter med.

MIDTSJÆLLANDS BYGGESERVICE A/S
Virksomheden blev stiftet den 1. februar 1986 af Kim Elfving. Firmaet startede med to ansatte og er gennem årene vokset støt og roligt. I dag er virksomheden ejet af Kim Elfving, Søren Hansen, Lars Nila Nielsen og Jens Karlsen.
- Vi har i øjeblikket omkring 35 ansatte, men genererer arbejde til op mod 150 mand, når det går stærkt og når vi bruger underleverandører på større entrepriser.
Erhvervskunder står for omkring 80 pct. af byggefirmaets årlige omsætning på ca. 55 mio. kr.


VENTER PÅ UDBYGNING AF HALLEN
Formanden bestyrelsen i TMS Ringsted A/S, adm. direktør i Dansk Kabel TV, Henrik Dudek, vil meget gerne vækste omsætningen med 1-1,5 mio. kr. hver af de kommende år-
- Vi afsluttede sidste sæson med en omsætning i selskabet på 7,8 mio. kr. og et overskud før skat på ca. 400.000, hvilket vi vil betegne som tilfredsstillende, siger Henrik Dudek.
Han glæder sig til, at der sættes gang i anden etape af udbygningen af Ringsted Sportscenter og udbygningen af Dansk Kabel TV Arena til flere siddende tilskuere.
- Vi skal have elite sport i en by som Ringsted, og det kræver på den lange bane bedre og større faciliteter end 110 personer i VIP’en og 1.200 i hallen, og et Sportscenter uden styrketræningsfaciliteter er ikke et elitecenter, siger Henrik Dudek.
Hvis navnet lyder bekendt i håndboldkredse, så har Henrik Dudek blandt andet været direktør for Slagelse Dream Team og løftet pokaler sammen med Anja Andersen.

JUBILÆUM OG FØDSELSDAG
Onsdag den 1. juli Juli havde Lars Nila Nielsen 25 års jubilæum i Midtsjællands Byggeservice A/S. Jubilæet bliver dog på grund af de nuværende corona-restriktioner tidligst afviklet med, at Lars Nila Nielsen, at han fylder 50 år den 14. januar 2021.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094