23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis seminarer om bæredygtighed i næste uge

Vær med i de vigtige debatter på Green Discussion, når vi over 2 hele dage sætter fokus på temaet BEYOND THE ROADMAP og hvordan byggebranchen ser ud, når den lever op til klimavidenskaben på Building Green København i næste uge.

Building Green København den 30.-31. oktober kan du opleve inspirerende talere og spændende debatter på 5 forskellige scener. På Green Discussions-scenen kan du blandt andet høre en masse forskellige debatter og være med til at sætte fokus på vigtige spørgsmål og dagsordener. 
 
Du kan blandt andet opleve: 

Bevar mere: Hvordan arbejder vi med social værdiskabelse, når vi renoverer og transformerer boliger?
Den nye indsats – Bevar Mere – er vært for denne session. Bag indsatsen står Dreyers Fond, Landsbyggefonden, Grundejernes Investeringsfond og Realdania. Bevar mere arbejder for at skabe fremtidens boliger i nutidens bygninger, og netop renovering og transformation er afgørende strategier, når vi skal reducere vores klima- og ressourceaftryk i forbindelse med at imødekomme fremtidens stigende boligbehov. Men hvordan tænker vi egentlig det sociale ind, så fremtidens renoverede og transformerede boliger også understøtter fællesskab og livskvalitet for dem der bor i dem?

Arkitektforeningen & Byggeriets Samfundsansvar: Næste generation: Fremtidens byggeri er i vores hænder
 Omstillingen til et mere bæredygtigt byggeri stiller nye krav både til hvilke materialer vi bygger med, måden vi bygger på, og de fagligheder vi involverer i vores byggeri. Vi kommer ganske enkelt til at se et andet byggeri fremover. Vi spørger i denne samtale den næste generation i byggebranchen, hvilke muligheder og forventninger de har til deres fag i morgen. Hvordan sikres det, at det også fremadrettet er attraktivt at søge ind i byggeriet?

idverde: Naturen i byen 2050
 Forfatter og journalist Jakob Vedelsby vil slå tonen an og invitere spændende gæster på scenen til en utraditionel inspirationsdebat, som blander science fiction, nutidsfakta og viden om, hvordan naturen påvirker en lang række forskellige forhold i vores byer – fra menneskers trivsel og udfoldelse, biodiversitet, klimasikring, økonomi, teknologi og meget mere. Denne session tager afsæt i et aktuelt bogprojekt om samme emne.

Værdibyg: Har vi glemt de små? Bæredygtighed i mindre projekter
 Mange mindre virksomheder oplever, at de gerne vil kunne levere mere viden om bæredygtighed ind i deres – ofte mindre – byggeprojekter. Men det er svært for dem at få overblik over hvilken viden, der er vigtigst, og ikke mindst tid til at følge med i udviklingen. Vi har inviteret praktikere fra SMV-segmentet til en snak om, hvad man skal vide om bæredygtighed lige nu, hvilke informationskilder der findes, og hvordan man som mindre virksomhed kan indarbejde bæredygtighed i sin hverdag.

BUILD: Hvordan kan vi bo og bygge inden for planetens grænser?
At skabe et samfund, der respekterer jordens grænser, kræver omfattende ændringer i vores livsstil, boligformer og byggemetoder – og dermed i hele byggebranchen. Kan vi overhovedet tillade os at bygge nyt? Hvor stort kan vi bo? Hvor ofte kan vi tillade os at udskifte vores køkken? Kom og diskuter udfordringer og løsninger sammen med Harpa Birgisdottir, forsker i bygningers miljøpåvirkning, og Kirsten Gram-Hanssen, forsker i bolig, hverdagsliv og forbrugeradfærd.

… og mange flere!
 

Vil du være med til de gratis seminarer?
 
Se programmet og alle talere og debatter her 
 
Tilmeld dig gratis her 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047