23948sdkhjf

Når meget drejer sig om fliserne

Ofte er fliserne udgangspunktet for et nyt badeværelse. Det er noget folk bruger rigtig meget tid på, og ofte søger professionelle råd til
Fliser er ikke bare fliser. De skal holde til noget, være æstetiske og ofte matche den enkle, nordiske boligstil. Og så skal de kunne mixes og kombineres efter rummets karakter og personlig smag.

Armaturer og toiletter kan udskiftes, men fliserne har det med at blive på væggene, indtil badeværelset skal udskiftes, hvilket typisk sker med 10-15 års mellemrum.

Derfor er valget af fliser vigtigt, når man skal bygge badeværelse.

VVS-grossisten Brødrene Dahl står bag en nye fliseserie, som kommer i en farveskala fra mørke sorte og grå nuancer til lyse beige og hvide – nogle helt ensfarvede, andre med farvespil. Fliserne bliver en del af sortimentet i Brødrene Dahls kæde af Bad & Design butikker. Her kommer professionelle håndværkere og boligejere for få rådgivning og se på nyt til badeværelset.

Under samme tag

-Ofte er fliserne udgangspunktet for et nyt badeværelse. Det er noget folk bruger rigtig meget tid på, og ofte søger professionelle råd til. Vi har ekspertise i vores Bad & Design butikker, og derfor er det et logisk skridt, at vi tager fliser ind i vores sortiment, siger Berit Watson, kædedirektør i Brødrene Dahl for Bad & Design kæden.

- Vi kan hjælpe med råd og vejledning og gøre beslutningen nemmere, fordi vi kan vise et samlet udbud af elementer til badeværelset under et og samme tag. Når man kan vælge fliser sammen med møbler, sanitet og armaturer bliver det lettere at se en sammenhæng mellem de enkelte elementer og skabe præcis de effekter i rummet, man drømmer om, mener Berit Watson.

Fliserne kommer i tre serier: Classic, Premium og Large og indeholder fliser til både det lille gæstetoilet, der store badeværelse, det klassiske og det moderne bad. Fliserne fås i flere størrelser og formater, fra de bittesmå mosaikker til de helt store, som er meget populære nu.

- Vi har i kraft af vores tilhørsforhold til Saint-Gobain koncernen mulighed for at alliere os med nogle af verdens førende fliseproducenter. Derfor er vi i stand til at tilbyde nogle eksklusive fliser til en fornuftig pris, siger Berit Watson.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094