23948sdkhjf

Lilienhoff A/S overtager Mühldorff & Partnere

Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff A/S overtager aktiviteterne i mæglerfirmaet Mühldorff & Partnere A/S
Mæglerfirmaet Mühldorff & Partnere, som gennem mere end 20 år har specialiseret sig i formidling af klassiske københavnerlejligheder og liebhaverboliger i hovedstaden, er netop gået konkurs. Derfor har Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff A/S tilbudt at købe rettighederne til varelager, firmanavn, logo, telefonnummer og domænenavnet www.muhldorff.dk. Den aftale er nu underskrevet.

- Vi har stor erfaring og et meget bredt kontaktnet indenfor alle typer af liebhaverboliger i hele Danmark. Derfor er det helt naturligt for os at overtage Mühldorffs formidling af lejligheder og liebhaverboliger i København og hovedstadsområdet, siger direktør Hans Lilienhoff.

- Vi er allerede inde på markedet for salg af liebhaverlejligheder i København, og er derfor glade for fremover at kunne tilbyde endnu flere spændende boliger i hovedstaden.

Lilienhoff blev stiftet i 1974 og er i dag Danmarks største liebhavermæglerfirma. Især siden 2005 har firmaet haft stærk vækst, og det skyldes ikke mindst en stab af lokale mæglere bosat rundt om i landet.

- Vores erfaring er, at liebhavere er meget mobile, og potentielle købere i både ind- og udland kontakter os løbende i deres søgning efter drømmeboligen i København og hovedstadsområdet, både med og uden bopælspligt. Derfor er vores køb af Mühldorff en spændende mulighed og i øvrigt helt oplagt, fordi vi nu kan servicere vore kunder endnu bedre, siger han.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093