23948sdkhjf

Tekstilbaseret ventilation ved OL

Mens de olympiske atleter forbereder sig til deres livs konkurrence, har KE Fibertec AS i Vejen sørget for et effektivt tekstilbaseret ventilationssystem og dermed sikret, at indeklimaet er optimalt under konkurrencerne
KE Fibertec er involveret i flere ventilationsprojekter til sportshaller i forbindelse med OL 2012 i london.

Et af dem er Mayesbrook Arena i Barking, England - en 5.000 kvm stor sportshal med plads til ca. 3.000 tilskuere. Under OL vil hallen danne rammen om konkurrencer såsom håndbold og atletik, og paralympiske deltagere i judo og kørestolsrugby vil også bruge hallen.

DireJet Variodyse-systemet fordeler 58.840 kbm luft til både køling og opvarmning af hallen i en højde af 12 m. Der blev valgt 60 mm dyser for at sikre, at den opvarmede, lette luft ville kunne nå gulvniveauet. Bare to DireJet Vario-tekstilkanaler placeret i ensartet afstand er tilstrækkeligt til at ventilere det 100 m brede rum.

I eliteidrætshallen i tilknytning til den store hal blev der valgt et Inject Hybridsystem til at ventilere det 60 meter lange rum gennem en enkelt, lydløs tekstilkanal.

Adam Taylor, Intern Salgschef hos KE Fibertec UK, er yderst tilfreds med resultatet og samarbejdet med både rådgivere og bygherrer

- Dette projekt har været utroligt spændende og samtidig temmelig forskelligt fra, hvad vi er vant til. Vi er stolte over at være en lille del af verdens største sportsbegivenhed, siger han.

KE Fibertec AS udvikler, fremstiller og markedsfører luftfordelingssystemer baseret på fiberteknologi. Virksomhedens tekstilkanaler anvendes i skoler, laboratorier, idrætscentre, kontorer og alle steder, hvor der kræves et godt indeklima og effektiv luftfordeling.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158