23948sdkhjf

International Snedker

Nu kan man få en international snedkeruddannelse med potentiale til en international karriere
Som International Snedker får man kendskab til produktion, sprog og kultur uden for Danmarks grænser og bliver klædt på til at møde kravene fra fremtidens virksomheder. Mulighederne spænder vidt med kompetencerne fra uddannelsen både i danske og udenlandske virksomheder.

Uddannelsen afvikles som maskinsnedkeruddannelsen, men løftes op på et højere niveau ved at være suppleret med en række tiltag, der giver uddannelsen et særligt internationalt tilsnit og øger det faglige niveau.

Uddannelsen kan tages på Herningsholm Erhvervsskole, som samarbejder med en række førende danske virksomheder om at udbyde denne ny uddannelse. Fremgangsmåden er, at man søger en læreplads i en af virksomhederne. Den har en afdeling i udlandet, hvor man kommer til at afvikle sin praktik.

På første udlandstur tager den internationale klasse af sted sammen for at opleve den første tur med hinanden. Skoleopholdet går til IPSIA-skolen i Brugnera i nærheden af Venedig i Italien.

Uddannelsen tager ligesom maskinsnedkeruddannelsen 3 år og 3-9 måneder.

Næste hold internationale maskinsnedkere starter i august 2010.

Man får sin almindelige elevløn, og samtidig får man dækket en række omkostninger i forbindelse med udlandspraktikken, bl.a. rejseudgifter og forsikring.

Mere om uddannelsen til International Snedker kan fås hos uddannelseskonsulent Ole Egemose, der træffes på tlf. 7213 4500.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.161