23948sdkhjf

Gulvvarmesystem til renovering og nybyg

Varmesystem

Evofloor GVP er energibevidst løsning, der består af miljørigtige gipsplader. Pladerne er udformet med dobbeltspor og vendespor for fleksible varmerør. Med en byggehøjde på 12,5 mm – markedets laveste – er Evofloor GVP særdeles velegnet til renoveringsformål. Ved at fjerne eksisterende dørtrin kan gulvet føres igennem alle husets rum. Med et overgulv i f.eks. lamelparket, er den samlede byggehøjde under 30 mm. Eksisterende døre kan bibeholdes uden afkortning.

Evofloor GVP yder en fremragende trinlydsdæmpning. Selv det tynde overgulv kommer til at lyde som en helstøbt og massiv løsning.

Varmedistributionen foregår i et fleksibelt Evoflexrør. Røret er fremstillet af polybuthen og er forsynet med et oxygenspærrende lag, så korrosion undgås i varmesystemet. Rørets fysiske egenskaber gør det velegnet til både varme og køling.

Udlægning foregår uden brug af hjælpematerialer eller værktøj. Tilpasning og afkortning foregår ved hjælp af en lineal og hobbykniv. Rørmontagen foretages nemt af en person, ved at trykke røret ned i sporet med foden.

Evofloor GVP giver en fremragende rumkomfort. Temperaturreguleringen foregår lynhurtigt sammenlignet med beton gulvvarme. Den hurtige reaktionstid gør, at der med natsænkningsprogram kan opnås energibesparelser på op til 15 procent.

Det lave temperaturniveau, der er behov for i Evofloor GVP gør at det er særdeles velegnet i forbindelse med varmepumper samt kondenserende gas og oliekedler. Anlægsvirkningsgraden hæves og der opnås besparelser i energiforbruget. Ved fjernvarmeforsyning vil Evofloor GVP tilsikre en tilstrækkelig afkøling, så strafafgift undgås.

www.pettinaroli.dk findes en komplet produktoversigt, montagevejledning, applikationsblade for gulvopbygning og udlægningsmønster samt beregningsprogram

En gratis online service findes på tlf. 6341 6666

Evofloor GVP forhandles af de førende VVS grossister og installationsfirmaer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079