23948sdkhjf

Udvider maskinparken

DK Betongulve tror så meget på fremtiden, at de igen har købt to maskiner hos EP - Erenfred Pedersen A/S
De to ejere af firmaet DK Betongulve ApS - Kurt Marcussen og Kent Kudsk - har rigtigt travlt. Ordrebogen er fyldt op et godt stykke ind i år 2010, og der kommer stadig mange forespørgsler og tilbud, som der regnes på. Firmaet startede i 2007, og siden er det gået rigtigt stærkt med udførelse af betongulve, støbning af fundamenter for erhverv og private. I forbindelse med udviklingen af firmaet, er de ikke gået af vejen for andre opgaver så som nedbrydningsopgaver og kloakreparationer.

DK Betongulve ApS har også siden opstarten været bevidst om at investere i det rigtige værktøj og den rigtige maskinpark. Sidst er der købt en Dynapac dobbeltglitter, således at der nu er 3 stk. af slagsen, samt en EPAC minigraver. Derudover hører der diverse HTC slibemaskiner og Gölz skæremaskiner til maskinparken, så firmaet er rustet til fremtidige opgaver.

Kurt og Kent har valgt deres værktøj og maskinpark ud fra princippet om, at det skal kunne modstå den hårde belastning som kræves, og at man altid kan få udført reparationer, når det virkelig presser på.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078