23948sdkhjf

Kompakt 2-punktlaser

Milwaukees nye M12 2-punktlaser er den første på markedet som anvender et elværktøjsbatteri, hvilket gør den mere alsidig og kan anvendes sammen med de øvrige værktøjer i Milwaukees brede M12 serie. Laseren kan anvendes med både et 1,5 Ah eller et 3,0 Ah Lithium-Ion batteri.

Den nye C12 BL2 2-punktlaser tilbyder de samme funktioner og fordele som lignende produkter på markedet, fordelen med Milwaukees nye 2 punktlaser er, at den anvender et 12 volt Lithium-Ion elværktøjsbatteri. Dermed er der ingen fare for flade AA batterier som forhindrer udføringen af arbejdet.

Med Milwaukees 2-punktlaser øges præcisionen i forhold til manuelle metoder, hvilket gør udførelsen af arbejdet lettere og hurtigere. Laserprikken kan ses op til hele 30 m, hvilket giver optimal synlighed. Automatisk nivellering til +/– 0,2 mm pr. meter for øget hastighed og præcision. Laserstrålen blinker for at vise, at den er +/– 4 grader ude af niveau. På bagsiden af 2-punktlaseren er der placeret nogle stærke magneter til f.eks. ophængning af laseren på metalskinner m.m. Med et standard M12 1,5 Ah Lithium-Ion batteri er driftstiden op til 70 timer pr. opladning.

For en komplet oversigt over hele Milwaukees 12 volt Lithium-Ion sortiment, besøg Milwaukees hjemmeside på www.milwaukeetool.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094