23948sdkhjf

Kompakt varmepumpeløsning til lavenergiboliger

Panasonics serie af højeffektive luft-til-vand-varmepumper får en tilføjelse med den nye 5kW Aquarea Mono Bloc-varmepumpe. Løsningen er designet til lavenergiboliger
Panasonics nye Aquarea 5kW luft-til-vand-varmepumpe er skræddersyet til nye boligprojekter samt til boliger, hvor der er begrænset plads til en udendørs enhed. Med den nye løsning behøver man ingen synlige indvendige installationer, og Panasonics Mono Bloc kommer med alle komponenterne i én enkelt enhed: Varmeveksler, syvtrins cirkulation af varmt vand, sikkerhedsventil, trykventil og et 3kWs varmelegeme, som giver reservevarme, når temperaturen er særlig lav.

Modellen giver store energibesparelser, da den sikrer en hurtig opvarmning i lavenergiboliger. Med et kompakt design optager enheden meget lidt plads og den er derfor ideel til nye boligprojekter.

De nye fjernbetjeningsmuligheder gør det muligt at tilpasse indstillingerne løbende, så varmepumpen til enhver tid udnyttes bedst muligt. Via et diskret displaypanel kan husejeren overvåge energiforbruget og få rapporter for valgfrie intervaller. Dette er en vigtig funktion med tanke på de nye energikrav i hjemmet.

Varmepumpen kan nemt tilsluttes de mange løsninger i Aquarea-sortimentet, som fx varmtvandsbeholdere eller de nye innovative radiatorsystemer.

Nøglefunktioner:

• Højeffektivitets A-klassepumpe

• En imponerende COP (Coefficient Of Performance) på 5.08. Dette er en markedsledende ydeevne, der betegner, hvor mange kW-energieffekt som produceres per tilført kW-forbrug

• Matcher nye krav til energieffektivitet

• Fuld ydeevne i temperaturer helt ned til -20?C

• Nye fjernbetjeningsmuligheder

• Indstillingsmuligheder med meget lave støjniveauer

• Nem og enkel installation

• Intet behov for ekspansionsbeholder og buffertank, da enheden kommer med en seksliters ekspansionsbeholder samt en kompressor, som regulerer kapaciteten.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094