23948sdkhjf

96 procent vil have mere maskinmesse: - Giver jo blod på tanden

Efter en dobbelt rekord vælger folkene bag Maskiner under Broen at gentage maskinmesse-succesen ved den nye Lillebæltsbro

Maskiner under Broen vender tilbage om to år.

Beslutningen om at fortsætte maskinmessen i Middelfart er blevet truffet på baggrund af sommerens arrangement, som tiltrak et rekordstort antal besøgende.

- Tilbagemeldingerne fra årets messe giver os blod på tanden, så naturligvis fortsætter vi, udtaler formanden for messeudvalget hos arrangøren Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg, Birger Pedersen, i en pressemeddelelse.

Han henviser til en spørgeskemaundersøgelse, der blev foretaget efter messen i august i år, og som viser, at 96 pct. af gæsterne vil besøge messen igen.

Ved sommerens udgave af Maskiner under Broen blev der sat nye rekorder både i antallet af udstillere og gæster med henholdsvis 145 udstillere og 3.699 besøgende.

Skal ikke være større

Rekorderne betyder dog ikke, at arrangørerne ser sig om efter andre og større græsgange.

- Messen ligger, hvor den skal, og rent fysisk kan vi simpelthen ikke udvide mere, siger Birger Pedersen. 

- Det synes jeg til gengæld heller ikke, at der er brug for, og tilbagemeldingerne fra gæsterne viser jo også, at de sætter stor pris på Maskiner under Broen i sin eksisterende form, tilføjer han.

Som tidligere har messens bagmænd også fremhævet relevansen af at afholde arrangementet centralt i Danmark, især set i lyset af at fagudstillingen Have & Landskab er rykket længere mod øst til Ledreborg Slot ved Roskilde.

Konkrete idéer

Messeledelsen analyserer nu de svar, som både gæster og udstillere har givet i tilfredshedsundersøgelsen efter Maskiner under Broen 2024.

- Det taler jo for sig selv, at 96 pct. af gæsterne ville komme igen, siger udstillingsleder Erik Nissen og tilføjer:

Maskiner under Broen

Maskiner under Broen er en grøn fagmesse, der finder sted onsdag og torsdag i sidste uge af august i lige år. 

Maskiner under Broen er arrangeret af Maskinleverandørerne – Park-, Vej- & Anlæg og blev afholdt første gang 2016. 

I 2024 havde maskinmessen 3.699 gæster og 145 udstillere - begge var rekord.

Næste messe bliver afholdt den 26. og 27. august 2026 på arealerne under Lillebæltsbroen ved Middelfart.

Kilde: Maskiner under Broen

- Men det er også rart at se, at halvdelen af gæsterne melder tilbage, at de har fundet en ny leverandør eller samarbejdspartner på årets messe.

Han er dog også klar over, at træerne sjældent vokser ind i himlen.

- Og når vi tegner messearealet op til MUB26, kan det være, at vi fjerner en stand eller to, for vi vil hellere have, at der er god plads til alle og et godt publikumsflow forbi standene, end at vi for enhver pris vil have presset ekstra udstillere ind, pointerer Erik Nissen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078