23948sdkhjf

Autobutler klar med Fleet Management-koncept

Autobutler.dk har sat et nyt skib i søen. Værkstedsportalen skal fremover også servicere flådeaftaler på reparationsområdet for de danske virksomheder.
Autobutler.dk et vil med et nyt Fleet Management-koncept samle de bedste værksteder i hele landet på tværs af værkstedskæder, autoriserede forhandlernetværk, serviceværksteder og værksteder uden for kædesamarbejde.

Det skriver Motor-magasinet

- Autobutler Fleet’s målsætning om at favne alle i branchen, både de frie autoværksteder og de autoriserede forhandlere, vil have høj prioritet, da vores målsætning er at skabe et fuldt, landsdækkende kvalitetsnetværk af værksteder, hvor nærhed, kvalitet, tillid og service er nøgleord uanset tilhørsforhold, forklarer den nyudnævnte Fleet Manager hos autobutler.dk, Peter Rasmussen.,

- For værkstederne i Fleet-konceptet betyder det en betydeligt lettere adgang til nye målgrupper, optimeret kommunikation, en unik markedsføring gennem kundebedømmelser, samt synlighed i nærområdet, siger han til Motor-magasinet.

- Autobutlerfleet.dk vil alene tegne aftaler med et begrænset antal værksteder landet over, da der vil være høje adgangskrav for at sikre at både kvaliteten i det udførte arbejde og, at kundeoplevelsen på værkstedet i sin helhed bliver branchens bedste.

Derfor skal værksteder som ønsker at blive en del af autobutlerfleet.dk først og fremmest indfri de gældende tilslutningskrav men derudover også kunne forvise godkendte værkstedskontroller udført af en uvildig instans. Det i kombination med værkstedsportalens udviklede rating system sikrer, at Autobutler har både kundens og branchens godkendelse af, at tingene er i orden, pointerer Peter Rasmussen.

Værkstedsportalen er allerede klar til indskrivning af værksteder i januar, og lancerer officielt for kunderne i slutningen af marts eller begyndelsen af april.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094