23948sdkhjf

Silvatec Grane flishugger til Alstrup Skovservice

Alstrup Skovservive har investeret i tærrængående skivehugger, der kan producere den grove flis, som efterspørges af varmeværkerne
Alstrup Skovservice er en skoventreprenør firma, der løser mange forskellige arbejdsopgaver i Skoven. Firmaet ejes af Gert Alstrup og har 11 ansatte. Alstrup Skovservice A/S og Silvatec har samarbejdet siden 1989.

En af de opgaver som Alstrup Skovservice A/S beskæftiger sig med er flishugning i forbindelse med udtyndingsarbejde. For at bibeholde og forbedre sin konkurrenceevne inden for dette felt, har Alstrup Skovservice A/S netop fået leveret en fabriksny Silvatec Grane flishugger. Silvatec flishuggeren er en tærrængående skivehugger, der kan producere den grove flis, som efterspørges af varmeværkerne.

Transportkassen på flishuggeren har en kapacitet på 20 kubikmeter. Ifølge Gert producerer Silvatec flishuggeren imellem 60 og 90 kubikmeter flis i timen i fældebunke lagt udtyndingstræ. Silvatec flishuggeren er designet for at producere flis direkte i skoven, og er ligesom de andre maskiner fra Silvatec, bygget over en meget kraftig ramme, der er egnet til brug i vanskeligt terræn.

At producere flisen direkte i skoven er den mest miljørigtige og bæredygtige proces, da næringsstofferne forbliver i skoven. Derudover er det også den mest økonomiske fordelagtige måde at producere flis på. Flis bliver hugget i skoven og leveret i containerkasser ved bilfast vej for videre transport med lastbil til varmeværkerne.

Gert slutter af med at fortælle, at sammenligner man med andre flishuggere er Silvatec flishuggeren på grund af sine gode terrænegenskaber med 8 hjul og forholdsvis lav marktryg, utrolig agil og meget skånsom mod skovbunden.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08