23948sdkhjf

Rådgiver bliver Gazelle for fjerde gang

Gaihede, ingeniører & arkitekter vækster gennem tilfredse kunder. Virksomheden har i øjeblikket 45 medarbejdere, men er i fuld gang med at ansætte nye medarbejdere
For fjerde gang er rådgivningsvirksomheden Gaihede, ingeniører & arkitekter blevet kåret til Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen. 1513 virksomheder har fået Gazelle-æren i år, men kun få har modtaget den for fjerde gang.

Og det er ganske usædvanligt, at en rådgivningsvirksomhed inden for byggeri og renovering får den, da denne branche vækster organisk igennem rådgivning og ikke ved salg af et konkret fysisk produkt.

- Det er en stor tilfredsstillelse for os alle i Gaihede at være Gazelle-virksomhed. Det betyder, at den måde, vi som rådgivere udfører vores opgaver og behandler vores kunder på, er rigtig. Vi vokser takket være tilfredse kunder og projekter, der giver os nye kunder. Så det gør os rigtig stolte over prisen, da netop det høje serviceniveau og kvalitet er vores daglige mål", siger bygningsingeniør og direktør i Gaihede, Ragn Gaihede.

Gaihede har tidligere modtaget Gazelle-prisen i 2013, 2008 og 2007. Virksomheden har i øjeblikket 45 medarbejdere, men er i fuld gang med at ansætte nye medarbejdere. De bliver inkluderet i et fagligt fællesskab, der både er frit og systematiseret.

- Vi har en anderledes fri arbejdsplads, hvor man som veluddannet og professionel rådgiver både har vores fælles stærke metoder og systemer, og samtidig er fuldstændig fri til at gøre det rigtige for vores kunder, vores samarbejdspartnere og os selv som kolleger. Det betyder, at det ikke bare er Gaihede, der vokser, men også den enkelte medarbejder. Det, tror jeg, er opskriften på vores Gazellepris, siger Ragn Gaihede.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078