23948sdkhjf

Grønne moduler sparer på energien

Tre gange mere isolering end lovkravet og al den nyeste teknologi til styring af lys og varme gør Pitzners nye moduler energivenlige
Der bliver i stigende grad efterspurgt energivenlige skurvogne og moduler til bl.a. byggepladser og andre midlertidige formål. Derfor har Pitzner udviklet mandskabsfaciliteter, der opfylder varmetabsberegningerne i BR10.

- Vi har isoleret med tre gange mere isolering end lovgivningen kræver, og vi har sat bevægelsesfølsomme sensorer på lyset, ligesom vi har indrettet skurene med natsænkning til 5 grader, fortæller centerchef for modul-, skur & letvogne hos Pitzner, Brian Bornemann.

- Vi oplever, at nogle kunder spørger efter energivenlige løsninger. Det er ikke mindst de kommunale kunder, og vi har for nylig vundet en entreprise, fordi vi kunne levere energivenlige moduler.

- Ved mange byggerier bliver der gjort rigtig meget ud af energioptimering, og så virker det lidt forkert, hvis håndværkere og byggeledelse skal have mandskabsfaciliteter og byggepladskontorer i moduler, som ikke er energioptimerede. Derfor finder vi det helt logisk at gå den vej, og i virkeligheden er den ekstra investering i energioptimeringen overskuelig. Til gengæld opnår vore kunder en driftsbesparelse, samtidig med at det bidrager på plussiden i det grønne regnskab, siger Brian Bornemann.

De nye energinormer vil fremadrettet være standard på alle nye mandskabsmoduler fra Pitzner.

Pitzner leverer en lang række løsninger til mandskabsfaciliteter som letvogne, containere og mandskabsmoduler samt kontor- og beboelsesmoduler. Modulerne kan stables i op til tre etager. Pitzner indretter modulerne efter kundernes ønsker, og der er mulighed for sammenbygning af eksempelvis kontor- og beboelsesmoduler.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078