23948sdkhjf

Hultafors Group køber Tradeport AB

Hultafors udvider med varemærker som Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon
Investment AB Latour har via forretningsområdet Hultafors Group underskrevet en aftale om opkøb af Tradeport AB. Opkøbet er et led i vækststrategien for Hultafors Group, der består af varemærkerne Hultafors, Wibe Ladders og Snickers Workwear. Opkøbet vil komplementere brandporteføljen med premium produkter indenfor sikkerhedssko, arbejdstøj og tilbehør.

Overdragelse forventes at finde sted i løbet af november.

Tradeport er et svensk firma, der tilbyder premium produkter indenfor sikkerhedssko og arbejdstøj.

Sortimentet består af egne varemærker som Solid Gear, Toe Guard og Dunderdon. Tradeport omsætter for 68 mio. SEK, har 23 ansatte og er hovedsageligt aktive på det svenske marked.

I forbindelse med opkøbet vil Tradeports grundlægger Andreas Westling og Johan Hult sammen med resten af teamet blive en del af Hultafors Group.

- Jeg er meget glad for denne mulighed. Vi er overbeviste om, at vi har en spændende mulighed for øget vækst igennem Hultafors Groups veletablerede distributionskanaler, siger Andreas Westling, CEO for Tradeport AB.

- Tradeport og Hultafors Group har meget tilfælles mht. produktsortiment og geografi, og vores varemærker stræber også efter at holde vores kunder på forkant, siger Johan Hult, grundlægger af Tradeport AB.

- Opkøbet er et naturligt skridt mod at blive den ledende leverandør af teknisk udstyr til professionelle håndværkere indenfor byggeri og anlæg, siger Alexander Wennergren Helm, CEO for Hultafors Group.

- Opkøbet af Tradeport udvider vores tilbud af premium varemærker i den rigtige retning, i vores bestræbelser på at blive forhandlernes og håndværkernes foretrukne leverandør.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093