23948sdkhjf

Kloakmessen i Fredericia blev en bragende succes

Jeg kan næsten ikke få armene ned, siger en glad Henning Lübcke, formand for Danske Kloakmestre. Besøgstallet på Kloakmessen 2014 blev næsten tredoblet
Kloakmessen var i år flyttet fra Brædstrup og ind i professionelle rammer i MESSE C Fredericia, og omplantningen var en betydelig succes.

Antallet af udstillere var omkring 50 pct., mens besøgstallet nærmest eksploderede: Fra under 900 sidste år til 2.532 i år.

- Alle er i den syvende himmel. Jeg har talt med flere udstillere, som vil have større stande næste gang, så vi kommer til at udvide arealet betydeligt næste gang, forudser Henning Lübcke.

Der var også nogle, som fortrød, at de ikke var med som udstillere.

- Jeg hørte om en, som i ramme alvor spurgte en udstiller, om han måtte købe et hjørne af hans stand at udstille på, griner Henning Lübcke.

At Kloakmessen om to år også placeres i MESSE C skal først konfirmeres på Danske Kloakmestres generalforsamling i marts. Men formanden kan dårligt forudse andet end et ja efter den massive succes for årets messe.

Blandt de tilfredse udstillere var Brdr. AO Johansen, som i øvrigt kunne bryste sig af en kåring for messens flotteste stand.

- Det har været to helt forrygende dage. Der har været mange besøgende, og det er de rigtige besøgende, der er kommet, fastslår Morten Jul Andersen fra Brdr. AO Johansen.

- Stemningen har været i top, og det er tydeligt, at det var den rigtige beslutning at løfte messen ind i disse rammer, siger Morten Jul Andersen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094