23948sdkhjf

Branchedage med fokus på din bundlinje

Dansk Byggeri søsætter nyt initiativ med fokus på organisationens egne kompetencer samt kompetencer fra de virksomheder, som Dansk byggeri henviser medlemmerne til
- I Dansk Byggeri arbejder vi på at gøre hverdagen nemmere for de danske håndværks- virksomheder. Ambition er at hjælpe virksomhederne med at opnå en bedre bundlinje.

Det gør vi med udgangspunkt i en lang række ydelser som stilles til rådighed for virksomhederne. Ydelserne stilles til rådighed af både Dansk Byggeris egne kompetencer, samt kompetencer fra virksomheder som Dansk Byggeri henviser håndværksvirksomhederne til.

Det siger Dansk Byggeris udviklingschef Jørn Jensen, som sammen med Teknologisk Institut og IT-rådgivningsvirksomheden BASIT er ved at være klar til at lancere to såkaldte branchedage netop med fokus på, hvad da sk byggeri og organisationens samarbejdspartnene kan præstere.

- På de 2 branchedage den 26. og 27. november, som holdes hhv. på Teknologisk Institut i Taastrup og Aarhus, er det vores målsætning at samle det hele ét sted, så vores medlemmer og andre håndværksvirksomheder kan se hvordan de kan få hjælp til at skabe en bedre bundlinje, siger udviklingschef Jørn Jensen.

Ledelse og administration

- Der findes en masse gode messer og tilbud som omhandler det byggefaglige, nye materialer og værktøjer. Det støtter vi selvfølgelig også op omkring, og branchedagene er ikke tænkt som en konkurrent til andre gode aktiviteter.

Branchedagene er målrettet virksomhedens drift i forhold til økonomisk styring og styring af risiko.

Derfor er branchedagene er ikke håndværksfaglige, men har fokus på virksomhedens drift, ledelse og udvikling. Målgruppen er ledelsen og administrationen, som skal kunne hente inspiration til hvordan deres virksomhed kan få bedre bundlinje.

Der er lidt et hul i markedet i forhold til at hente inspiration til driften af virksomhederne. Det hul forsøger vi at lukke med branchedagene, siger Jørn Jensen.

Tæt samarbejde

Direktør for Byggeri og Anlæg på Teknologisk Institut, Mette Glavind arbejder til dagligt tæt sammen med Dansk Byggeri og støtter helhjertet op om branchedagene.

- Fokusområderne på Teknologisk Institut handler om Energivejlederordningen, innovationsnetværket Innobyg med fokus på bæredygtigt byggeri, samt processen omkring håndtering af affald. Vi har et stærkt og kompetent hold, som kan hjælpe håndværkvirksomhederne videre i forhold til bl.a. energi-renovering og håndtering af affald.

For direktør Martin Profit Jakobsen fra BASIT ligger det lige for at deltage:

- Vi er også medarrangører på Dansk Byggeri IT-messer, og da bedre bundlinje ligger i naturlig forlængelse er det åbenlyst, at vi tager en medarrangørrolle på Dansk Byggeri Branchedage også. Vi deltager også på branchedagene for at vise hvordan IT kan understøtte driften uden at kommer alt for langt ind i teknikken. IT handler også om håndværksvirksomhedernes drift, forklarer han.

Temaer på branchedagene:

• salg og kundefokus

• produktion

• processer og medarbejderfokus

• finansiering og forsikring

• uddannelse

• jura i forhold til samarbejdsaftaler

• energi og bæredygtighed

Branchedagene er forbeholdt fagfolk. Gratis adgang for Dansk Byggeris medlemmer og med et tilmeldingsgebyr på kr. 400,- for ikke-medlemmer. Tilmeldte bliver opkrævet 500,- ved udeblivelse uden afbud.

Branchedagene bliver afholdt hos Teknologisk Institut i Taastrup og Århus d. 26. og 27. november 2014. Dansk Byggeri stiller med kompetencer inden for jura, arbejdsmiljø, internationalisering, udvikling, uddannelse, tilbud/rabataftaler og byggaranti-ordningen.

Tilmelding: Medlem af Dansk Byggeri: Tilmeldning Branchedage

Tilmelding: Ikke-medlem af Dansk Byggeri: Tilmelding Branchedage
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078