23948sdkhjf

Aura Light får prestigefyldt pris af Frost & Sullivan

Det globale analysefirma Frost & Sullivan har tildelt belysningsvirksomhed Aura Light 2013 års pris Growth Leadership Award indenfor belysningsbranchen
Frost & Sullivans pris Growth Leadership Award tildeles den virksomhed, der havde den højeste samlede årlige vækst i de seneste tre år. Tre områder er blevet identificeret som centrale: firmaets kundeservice, den direkte salgsmodel, og komplette produktportefølje.

- De projekter, som Aura Light har gennemført de sidste tre år, siden selskabet trådte ind i det stærkt konkurrenceprægede marked, har klart positioneret selskabet på forkant i branchen og har gjort det muligt at påvise enestående vækst, siger Balaji Anand Sagar, Research Analyst, Environment & Building Technologies på Frost & Sullivan.

Frost & Sullivan har tildelt Aura Light prisen med følgende motivering:

"Aura Light er en kundeorienteret virksomhed, der omhyggeligt tager sig af sine kunders behov, skræddersyer løsninger for at imødekomme kundernes behov af et velassorteret produktsortiment og vedligeholde deres gode kunderelationer. Disse egenskaber har bidraget til at Aura Lights kunder vælger denne virksomhed til deres belysningsprojekter."

- Vi er meget stolte over, at Frost & Sullivan sætter pris på, at vi arbejder aktivt med de udfordringer der er forbundet med LED belysningsløsninger, ved at forstå dynamikken i markedet og samtidig have kundens behov i fokus, siger Martin Malmros, adm. direktør og koncernchef hos Aura Light International AB. Denne pris viser, at vores fokus på bæredygtige belysningsløsninger bliver anerkendt af eksperter i branchen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078